Cea mai generoasă şefă din lume. Oferă câte 10.000 de dolari şi două bilete de avion oriunde în lume, pentru fiecare din cei peste 500 de angajaţi ai săi

Americanca Sara Blakely, fondatoarea brandului de lenjerie intimă „Spanx” a sărbătorit într-un mod inedit intrarea în rândul miliardarilor, după ce a încheiat un acord de vânzare a pachetului majoritar al întreprinderii sale către Blackstone.

25 oct. 2021, 22:00
Cea mai generoasă şefă din lume. Oferă câte 10.000 de dolari şi două bilete de avion oriunde în lume, pentru fiecare din cei peste 500 de angajaţi ai săi

Averea lui Sara Blakely a ajuns brusc, prin vânzarea pachetului majoritar de la Spanx, la 1,2 miliarde dolari, ea fiind cel mai nou membru al grupului select al bogaţilor lumii. Dar, în timp ce unii patroni oferă o cutie de ciocolată sau o sticlă de vin pentru a-și felicita angajaţii, acest Sara a ridicat ștacheta la un nivel nemaiîntâlnit, oferindu-le oamenilor săi două cadouri neobișnuite.

Pentru a marca intrarea în rândul miliardarilor, Sara Blakely i-a lăsat cu gura căscată pe cei 500 de angajați prezenţi la petrecerea dată cu această ocazie. În primul rând, tot învârtind un glob, pentru a-i tachina, ea a anunțat că fiecare dintre ei va primi două bilete de avion la clasa întâi către destinația pe care o alege.

Citeşte şi Divorţul anului. O româncă l-a angajat pe avocatul soţiei lui Bill Gates pentru a deveni multimiliardară

Țipetele de bucurie s-au auzit imediat, dar a doua surpriză a stârnit lacrimi de fericire. Antreprenorul american a decis să ofere, pe lângă bilete de avion, și suma de 10.000 de dolari pentru fiecare din angajații săi.

Aceste două anunțuri au fost distribuite de Sara Blakely și soțul ei şi pe rețelele lor de socializare.

Citeşte şi Miliardară de weekend. O femeie vrea să scape de averea dobândită peste noapte: „Am fost pur și simplu îngrozită”