Cea mai GRAVĂ ALERTĂ. Polul Nord ajunge în Europa

Publicat: Luni, 28 Ianuarie 2019 13:12 // Actualizat: Luni, 28 Ianuarie 2019 13:12 // Sursa: romaniatv.net

Cele mai înfricoșătoare fenomene din prezent, de la creșterea nivelului mărilor până la fenomene sunt provocate din cauza activităților umane.

Foto: cancan.ro

Oamenii vor influența în viitor întreaga planetă, dar nu în sensul bun. Bacteriile sunt prezente în majoritatea zonelor siberiene. Ele produc metan, care în mod normal, se acumulează în stratul superior al perafrontului. Din cauza încălzirii puternice, metanul și o cantitate mare de dioxid de carbon ajunge în atmosferă.

Citeşte şi Boala care poate ucide şi are simptome asemănătoare cu gripa

Apar noi specii de animale

Urşi hibrid – combinaţia între cel grizzly şi cel polar- sunt tot mai obişnuiţi în zona arctică. Din cauza topirii gheţii, urşii încep să migreze către interiorul teritoriului, loc în care se împerechează cu urşii de pe uscat, astfel născându-se urşii hibrid

Vinul va fi mai scump și mai slab calitativ din cauză că în mai multe zone culturile nu vor rezita schimbărilor climatice.

Ne vom îmbolnăvi mult mai des

Conform studiilor, vremea caldă va provoca apariţia bolilor. Ţânţarii purtători ai virusurilor vor putea zbura la altitudini mult mai mari, iar contaminarea apei va fi mult mai răspândită, de asemenea sistemul imunitar al persoanelor bolnave se va deteriora mult mai puternic.

Siberia va deveni un teren minat

Solul din majoritatea zonelor siberiene este plin de bacterii care produc metan. În mod normal, acesta se acumulează în stratul exterior al permafrotului, dar din cauza încălzirii puternice metanul şi o cantitate mare de dioxid de carbon se propagă în atmosferă. Însă o cantitate destul de mare se acumulează în buzunarele umede ale pământului. În prezent, în Siberia se află aproximativ 7.000 de zone în care solul este umflat şi poate exploda în contact cu focul.

Polul Nord, cel geografic, va ajunge în Europa

Pământul se învârte în jurul propriei axe, însă din cauza umanităţii o mare parte din gheaţa de la Polul Nord se topeşte şi migrează către alte zone ale planetei. Echilibrul masei Pământului fiind afectat de aceste schimbări, astfel Polul Nord migrează către continentul european cu o rată anuală de 10 centimeri. Fenomenul a început să fie resimţit din anul 2000, conform IFL Science.

Activitatea vulcanică va creşte

Mai mulţi vulcani, în mare parte din zona Islandei, sunt acoperiţi de gheţari. Din cauza încălzirii, gheaţa începe să se topească, iar efectele ar putea fi catastrofale. La început, o cantitate de apă topită se va amesteca cu magma de la suprafaţă, provocându-se explozii violente. În al doilea rând, atunci când se va topi majoritatea crustei înghețate, bulele de lavă se vor putea forma mult mai uşor, fapt ce va creşte presiunea internă. Astfel, vulcanul va începe să erupă în cele din urmă.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bacterii polul nord in europa schimbări climatice Siberia ursi hibrizi
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 ian 23:02
Răspunde | Votează email 0 email
rol
1. ANALFABETI.
2. NICI MACAR O TRADUCERE PE TEXT NU SINTETI IN STARE S-O FACETI
3. DEMISIA
1
EUR
4.7601
RON
23 May
noapte 13 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H