Cea mai înduioşătoare reclamă de Crăciun de anul acesta VIDEO

Deşi mai este peste o lună până la Crăciun, au început deja reclamele de sezon, iar una dintre cele mai frumoase aparţine lanţului de magazine britanice John Lewis.

RomaniaTV.net
10 nov. 2012, 10:43
Cea mai înduioşătoare reclamă de Crăciun de anul acesta VIDEO

Spotul TV pentru John Lewis, denumit „Călătoria” (The Journey), a costat 6 milioane de lire sterline şi a fost filmat în Noua Zeelandă, însă a meritat, întrucât este deja favoritul britanicilor.

Reclama începe cu doi copii care fac doi oameni de zăpadă, în curtea casei lor. Însă, înainte de a le pune oamenilor de zăpadă eşarfa şi mănuşile, copilaşii sunt chemaţi în casă de mama lor. Omul de zăpadă – băiat dispare în dimineaţa următoare şi îl vedem într-o călătorie lungă, în care înfruntă capriciile vremii şi pericolele lumii. Omul de zăpadă ajunge apoi într-un oraş şi zâmbeşte când ajunge la destinaţie.

Motivul călătoriei secrete a omului de zăpadă nu este dezvăluit decât la finalul spotului TV, când se întoarce în grădina sa în dimineaţa de Crăciun, cu un cadou pentru soţia sa – o eşarfă şi mănuşi. Sloganul reclamei este „Oferă un pic mai multă dragoste Crăciunul acesta”.

Melodia din reclamă, „The Power of Love”, un cover al formaţiei Frankie Goes to Hollywood, este interpretată de o tânără britanică de 20 de ani, Gabrielle Aplin.

Reclama a fost creată de agenţia de publicitate britanică Adam@EveDDB.