Cea mai luxoasă PUŞCĂRIE din România. Mihail Vlasov stă într-un PALAT cu valeţi şi servitori

Cea mai luxoasă închisoare din România este casa lui Mihail Vlasov. Fostul şef al camerei de comerţ şi industrie este arestat la domiciliu, la Iaşi. Vila sa are peste 800 de metri, piscină, jacuzzi şi sală de biliard.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 15:03

Familia Vlasov nu e nobilă doar în cazinouri. Mihail Vlasov e arestat într-un adevărat palat. Fostul şef al Camerei de Comerţ îşi petrece detenţia într-o vilă de 800 de mp, are piscină şi biliard şi e alături de familie.

Citeşte şi: Vlasov are o vilă impunătoare lângă Romexpo. „Împăratul” plăteşte chirie ca la o garsonieră din Militari

Piscina din interior a fost o premieră în România, în vremea construcţiei, pentru că are dotări lux, iar vara poate fi folosită ca o piscină deschisă. Potrivit România TV, Vlasov şi-a mobilat casa în stilul nobililor – are pian, mobilă din lemn masiv şi multe obiecte de artă.

Deşi nu poate părăsi proprietatea, fostul şef al camerei de comerţ are dreptul să primescă vizite.

Citeşte şi: Limuzinele lui Mihail Vlasov, scoase la licitaţie de Camera de Comerţ

Deşi îşi petrece toată ziua în casă, Mihail Vlasov nu trebuie să lucreze deloc. Are servitori, valeţi şi grădinar. Mihail Vlasov este bogat încă de pe vremea comunismului, când era judecător, iar prietenii îi spuneau împăratul. După Revoluţie, Vlasov declara că are bijuterii şi tablouri de peste 1 milion de euro.

Mihail Vlasov este acuzat că ar fi cerut mită un milion de euro de la un om de afaceri.