Cea mai mare dorință a lui Theo Rose, după ce a rămas însărcinată: ”Singurul lucru care m-ar putea bucura…”

Theo Rose este în culmea fericirii după ce a aflat ca va deveni mamă. Cântăreața le-a mărturisit urmăritorilor săi care este dorința cea mai mare pe care o are în aceste momente.

13 dec. 2022, 10:26
Cea mai mare dorință a lui Theo Rose, după ce a rămas însărcinată: ”Singurul lucru care m-ar putea bucura…”

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. A câștigat simpatia publicului datorită carismei și a naturaleții pe care o are. Cântăreața îți ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Cea mai mare dorință a lui Theo Rose, după ce a rămas însărcinată:”Singurul lucru care m-ar putea bucura…”

Cântăreața se poate considera pe deplin fericită și asta pentru că toate merg foarte bine atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cu toate acestea, cântăreța are o mare dorință.

”Singurul lucru care m-ar putea bucura la ora asta, ar fi să ningă. Dar nu ninge. La mine la țară a nins și mi-a trimis tata niște poze. A montat și sania cu trei reni, pe care i-am dus-o cu duba, a pus și instalație pe casă. Dacă la voi ninge, dacă vă treziți și e zăpadă în jurul vostru, faceți-mi și mie o poză și trimiteți-mi, să văd și eu zăpadă în poze”, a spus Theo Rose pe InstaStory.

Cu toate că urmează să fie mamă pentru prima dată, iar această veste a bucurat-o foarte mult, atât pe ea, cât și pe Anghel Damian, Theo Rose s-a confruntat cu mai multe probleme în timpul sarcinii.

Artista a avut grețuri și a avut nevoie de perfuzii timp de o săptămână. După acele zile, Theo Rose a mărturisit că se simte mai bine și speră să nu mai revină la grețuri.

Citește și : Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro. Cum arată bolidul de lux: „Nici nu știu să umblu la ea”

Anghel Damian nespus de fericit că va deveni tată

Cu toate că cei doi au încercat să țină povestea lor cât mai ascunsă de ochii curioșilor, vestea că Theo Rose va deveni mamă i-a lăsat fără cuvinte pe mulți. Nimeni nu se aștepta ca după doar câteva luni de relație, această să fie însărcinată. Iubitul ei, Anghel Damian, este în culmea fericirii, însă preferă să trăiască această fericire alături de partenera sa, cei doi fiind foarte discreți când vine vorba despre relația lor.

Citește și: Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu iubita lui. Actorul și-a părăsit soția pentru actuala parteneră: „Mie-mi pare foarte bine”

”Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian, pentru protv.ro.