Cea mai mare gafă făcută de Teo Trandafir în direct. „Am transpirat când m-am auzit ce am zis. Acolo m-am înțepenit”

Teo Trandafir a dezvăluit, în cadrul podcastului său, care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o în direct.

01 mart. 2024, 21:06
Cea mai mare gafă făcută de Teo Trandafir în direct. „Am transpirat când m-am auzit ce am zis. Acolo m-am înțepenit”

Teo Trandafir a avut o discuție cu Mirela Vaida în cadrul podcastului ei, „Gând la gând cu Teo”, despre diverse subiecte. La un moment dat, Mirela Vaida a spus că, la începutului unui sezon de la „Acces Direct” a vrut să facă o urare, bine intenționată, pentru telespectatorii emisiunii, însă din greșeală, prezentatoarea TV a făcut o gafă de proporții.

„Am început un sezon și am zis «Doamnelor și domnilor să aveți parte de un an plin de nenorociri». Așa am zis. Am vrut să zic cât mai puține nenorociri. După care s-a zis «Aaa, normal, că tu vrei subiecte la emisiune». E direct, nu mai poți să montezi”, a mărturisit Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Mirela Vaida nu a fost singura. Și Teo Trandafir a gafat-o în direct. Ea a explicat că trebuia să pună o întrebare unui invitat despre câștigurile acestuia la un spectacol de muzică de petrecere, dar a încurcat formularea.

Citește și Mihai Morar, făcut praf după ce a comentat Formula 1! ”Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu”

Cea mai mare gafă făcută de Teo Trandafir în direct

„Cea mai dură pe care am făcut-o eu, ți-o mărturisesc ție, pentru prima oară în viața mea. Trebuia să-l întreb pe un invitat care cânta muzică de petrecere dacă e adevărat că a câștigat o sumă la un spectacol din nu știu ce oraș. Am zis după să reformulez și să o dau nu ca întrebare, ci ca afirmație. Am zis «Știu că ai câștigat…» în capul meu era «Știu că ai câștigat o poală de bani», dar pe gură n-am mai scos cuvântul poală și poala s-a făcut porumbel.

Eu când am auzit ce-mi iese din gură am asistat neputincioasă, pentru că se dusese. M-am uitat în ochii invitatului să văd dacă și lui i se dilată pupilele, ca mie. Am transpirat când m-am auzit «Ai câștigat o…». Norocul a fost că omul mi-a susținut privirea și zic «Mă întorc și o dreg? Nu, că atrag atenția». Am lăsat-o așa și m-am dus în continuare. Nu știu ce am vorbit cu omul. Mă tot gândeam că s-a auzit. Am rămas acolo. Acolo m-am înțepenit. A fost nu de mult. M-a marcat. Am zis că de acum încolo trebuie să vorbesc mai rar, pentru că în dorința mea de a exprima mai multe lucruri… Nu mai fac d-astea”, a mărturisit și Teo Trandafir.

Astfel de greșeli sunt umane și uneori inevitabile, au fost de acord cele două prezentatoare.

„Da, dar e normal. Suntem oameni. Eu cred că lumea, dincolo că râde pe moment, zice că suntem simpatice, că nu suntem tonomate sau aparate de cafea”, a ținut să precizeze Mirela Vaida.

Citește și Piesa Erikăi Isac, ”Macarena”, a ajuns și în Parlamentul European.”Femeile vor să fie respectate, să nu mai fie abuzate!”

„Oamenii ca oamenii, dar CNA-ul”, a continuat Teo Trandafir.

Mirela Vaida a adăugat că și Consiliul Național al Audiovizualului trebuie să înțeleagă că astfel de situații sunt accidentale. „CNA-ul trebuie să înțeleagă că în direct nu a fost cu intenție și că se mai poate întâmpla. Se amuză și ei, că sunt și ei oameni. Aia e, ce să facem? Asta este”, a adăugat Mirela Vaida.