Mihai Morar, făcut praf după ce a comentat Formula 1! ”Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu”

Mihai Morar este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori TV din România motiv pentru care a fost ales să comenteze Formula 1 cu ocazia calificărilor pentru Marele Premiu al Bahrainului. Însă debutul său în calitate de comentator a F1 nu a fost așa cum s-a așteptat.

01 mart. 2024, 20:14
Mihai Morar, făcut praf după ce a comentat Formula 1! ”Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu”

Motivul pentru care au șters pe jos cu Mihai Morar. Mihai Morar și Cătălin Ghinea au intrat în echipa comentatorilor de Formula 1 din România.

Citește și Mihai Morar, totul despre credința sa. În ce religie a fost botezat prezentatorul. ”Suntem ființe divine care trăiesc o experiență umană”

Motivul pentru care au șters pe jos cu Mihai Morar

Se pare însă că prima evoluție a prezentatorului TV în calitate de comentator i-a înfuriat pe fanii F1 din România care au șters pe jos cu cu el pe rețelele de socialziare.

Pe un grup destinat Formul 1, fanii acestui sprot l-au făcut cu ou și cu oțet pe proaspătul comentator.

”Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu ascultandu-l pe Morar cum comentează. Este cel mai prost comentariu pe care l-am auzit din 1994, de când urmăresc F1.

Sa-i spuna cineva lui Morar ca nu e la podcast aici. Si sa vorbeasca mai tare si pe subiect, ca momentan e super habarnist.

Ăștia doi comentează o piesa de teatru, dar mai ales morar care este într-o suferință mare, ca nu poate baga în timpul transmisiei o melodie…penibili.

Nu ma pot uita pe antena… M-am băgat pe stream pe sky… Comentatorii parca recita o poveste, iti vine sa adormi… Aia de la digi mai ridicau tonul, erau altceva în comparație cu ăștia”.

Recent, Mihai Morar a declarat că este extrem de onorat să comenteze o competiție de anvergura Formuluei 1. Chiar dacă prima sa prestație nu a fost una pe palcul fanilor din România, cu siguranță că la următoarele va fi tot mai bun.

”Am copilărit  cu F1, am plâns la moartea lui Ayrton Senna, am suferit ani la rând pentru Schumacher până când a devenit campion cu Ferrari.. iar acum a venit timpul să facem din cel mai spectaculos sport de pe planetă din nou un fenomen în România. Am acceptat să fiu vocea F1 în România, ca fan al competiției, iar rolul meu este de a o face din nou populară printre români. Sunt onorat să îl am lângă mine pe unul dintre cei mai buni specialiști în motorsport din România: Cătălin Cedric Ghigea știe toate detaliile tehnice ale mașinilor, fiecare viraj și tot ceea ce nu se vede în timpul curselor”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Max Verstappen va pleca din pole-position mâine, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului (ora 17.00, Antena 1). Leclerc (Ferrari) și Russell (Mercedes) îl urmează”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care interauții le-au făcut pe rețelele de socializare.

După ce a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări de vineri seară, Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Bahrainului. Campionul mondial a fost urmat de Charles Leclerc (Ferrari) și George Russell (Mercedes).

Citește și FOTO | Mihai Morar, naș cu ștaif alături de soție pentru fratele lui Vali Bărbulescu: „Binecuvântați”