Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Zodia care păşeşte pe gheaţă subţire

Horoscop pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care trebuie să se pregătească pentru mai multe schimbări majore, care îi vor schimba viața.
Alina Costache
30 ian. 2024, 19:37
Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Zodia care păşeşte pe gheaţă subţire
Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2023 Mihai Voropchievici. Zodiile protejate de astre, două dintre ele vor avea o săptămână de vis

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Celebrul numerolog vine cu noi previziuni pentru zodii, Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru toată luna februarie, potrivit Fanatik.

Berbec

Berbecul are o lună mult prea agitată și e în permanență în stare de alertă, de dispută, de război. E pregătit să susțină dispute furtunoase. Asta nu înseamnă că trebuie să provoace niște lucruri care nu-i stau în caracter. Perioada aceasta îi sfătuiește să rămână calmi, căci totul se aranjează aproape de la sine. Nu e nevoie de dispute, război, cataclisme sau alte forme de manifestare.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Taur

Taurul trebuie să fie foarte atent cum comunică, ce hotărâri ia, să nu creeze stări nelalocul lor. E anunțat că e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Dă dovadă de o extremă prudență, nu se hazardează. Prudența este la ordinea zilei pe parcursul lunii februarie. Noroc că luna are doar 29 de zile. Se spune că în anii bisecți, neprevăzutul pe parcursul lui februarie e la el acasă.
Horoscop FEBRUARIE 2024. Vechile tradiții se prăbușesc zgomotos. Surprize astrologice și schimbări pentru toate zodiile
Gemeni

Gemenii au un anunț interesant: vor da lovitura și se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Dau lovitura și rezolvă tot ce au preconizat, tot ce și-au dorit. Lucrurile bune vin tot la ei, cele bune, în general.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Rac

Racul, pentru februarie, îl au pe Wunjo. Cea mai norocoasă rună s-a instalat în semnul lor. În a doua lună din an sunt învingători pe toate planurile. Câștigă la toate capitolele, deci să fie siguri de succesul lor.

Leu

Și Leul are o lună foarte bună. Nativii de foc sunt anunțați că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice și psihice.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Fecioara

Fecioara e sfătuită să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, dar acasă. Ea se va produce cât de curând, deci e bine să fie pregătită. Să nu se gândească la vreo schimbare și la locul de muncă.
Horoscop lunar dragoste februarie 2024. Poate fi haos în luna iubirii, cu fluturi în stomac, dar şi despărţiri cu scandal
Balanța

Balanțele primesc o veste bună. Trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat cât se poate de aproape, chiar la începutul lunii februarie 2024.

Scorpion

Scorpionii au ceva decizional undeva. Întâi sunt întrebați dacă sunt pregătiți să își facă bagajele. Astrele le anunță o călătorie, una pe care o așteptau multă vreme.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Săgetător

Săgetătorii au un mesaj dublu pe parcursul lunii februarie. Este o lună în care sunt sfătuiți să se relaxeze. Vine enunțul celui de-al doilea mesaj: cineva din familia lor se bucură în februarie de o sănătate excelentă, așa că nu e cazul să își facă griji cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi lor.

Capricorn

Capricornul este anunțat că va susține o mică bătălie. El e pus pe picior de harță. Vrea să se bată cu toți cei din jur, dar runa îl atenționează că nu e cazul să se implice în vreo bătălie, căci în februarie are de câștigat în mod sigur.

Vărsător

Vărsătorul are un simbol care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele sale se vor împlini. Toți nativii de aer vor avea parte de vești bune, mai ales dacă își doresc neapărat un moștenitor.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Pești

Peștii primesc o energie fantastic de mobilizatoare. Trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Să lase ca totul să vină de sus din pronia cerească, mai ales că nimic nu e fără Dumnezeu. Surprizele plăcute sunt doar pentru cei care știu să aștepte.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!