Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Zodia care păşeşte pe gheaţă subţire

Horoscop pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care trebuie să se pregătească pentru mai multe schimbări majore, care îi vor schimba viața.

30 ian. 2024, 19:37
Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Zodia care păşeşte pe gheaţă subţire
Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2023 Mihai Voropchievici. Zodiile protejate de astre, două dintre ele vor avea o săptămână de vis

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Celebrul numerolog vine cu noi previziuni pentru zodii, Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru toată luna februarie, potrivit Fanatik.

Berbec

Berbecul are o lună mult prea agitată și e în permanență în stare de alertă, de dispută, de război. E pregătit să susțină dispute furtunoase. Asta nu înseamnă că trebuie să provoace niște lucruri care nu-i stau în caracter. Perioada aceasta îi sfătuiește să rămână calmi, căci totul se aranjează aproape de la sine. Nu e nevoie de dispute, război, cataclisme sau alte forme de manifestare.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Taur

Taurul trebuie să fie foarte atent cum comunică, ce hotărâri ia, să nu creeze stări nelalocul lor. E anunțat că e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Dă dovadă de o extremă prudență, nu se hazardează. Prudența este la ordinea zilei pe parcursul lunii februarie. Noroc că luna are doar 29 de zile. Se spune că în anii bisecți, neprevăzutul pe parcursul lui februarie e la el acasă.
Horoscop FEBRUARIE 2024. Vechile tradiții se prăbușesc zgomotos. Surprize astrologice și schimbări pentru toate zodiile
Gemeni

Gemenii au un anunț interesant: vor da lovitura și se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Dau lovitura și rezolvă tot ce au preconizat, tot ce și-au dorit. Lucrurile bune vin tot la ei, cele bune, în general.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Rac

Racul, pentru februarie, îl au pe Wunjo. Cea mai norocoasă rună s-a instalat în semnul lor. În a doua lună din an sunt învingători pe toate planurile. Câștigă la toate capitolele, deci să fie siguri de succesul lor.

Leu

Și Leul are o lună foarte bună. Nativii de foc sunt anunțați că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice și psihice.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Fecioara

Fecioara e sfătuită să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, dar acasă. Ea se va produce cât de curând, deci e bine să fie pregătită. Să nu se gândească la vreo schimbare și la locul de muncă.
Horoscop lunar dragoste februarie 2024. Poate fi haos în luna iubirii, cu fluturi în stomac, dar şi despărţiri cu scandal
Balanța

Balanțele primesc o veste bună. Trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat cât se poate de aproape, chiar la începutul lunii februarie 2024.

Scorpion

Scorpionii au ceva decizional undeva. Întâi sunt întrebați dacă sunt pregătiți să își facă bagajele. Astrele le anunță o călătorie, una pe care o așteptau multă vreme.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Săgetător

Săgetătorii au un mesaj dublu pe parcursul lunii februarie. Este o lună în care sunt sfătuiți să se relaxeze. Vine enunțul celui de-al doilea mesaj: cineva din familia lor se bucură în februarie de o sănătate excelentă, așa că nu e cazul să își facă griji cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi lor.

Capricorn

Capricornul este anunțat că va susține o mică bătălie. El e pus pe picior de harță. Vrea să se bată cu toți cei din jur, dar runa îl atenționează că nu e cazul să se implice în vreo bătălie, căci în februarie are de câștigat în mod sigur.

Vărsător

Vărsătorul are un simbol care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele sale se vor împlini. Toți nativii de aer vor avea parte de vești bune, mai ales dacă își doresc neapărat un moștenitor.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Pești

Peștii primesc o energie fantastic de mobilizatoare. Trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Să lase ca totul să vină de sus din pronia cerească, mai ales că nimic nu e fără Dumnezeu. Surprizele plăcute sunt doar pentru cei care știu să aștepte.