Cea mai mare nebunie făcută de Dan Bittman: „Ne plac femeile mature!” / Regretele solistului Holograf

Dan Bittman a făcut analiza celor 61 de ani de viață, în direct, la Capatos. Cântărețul a dezvăluit care a fost cea mai mare nebunie făcută pentru femei și care sunt marile sale regrete.

28 iul. 2023, 10:09
Cea mai mare nebunie făcută de Dan Bittman: „Ne plac femeile mature!” / Regretele solistului Holograf

Solistul de la trupa Holograf este zodia berbec, o chestiune ce explică anumite impulsuri ale artistului, pe care le regretă.

„Sunt zodia Berbec. M-am născut pe 29 martie, nu mai zic anul, că se topește ecranul. Am avut cam toate caracteristicile zodiei.. pe unele le-am mai evitat, dar așa, în principiu, eu nu mă feresc să spun…

Vai și amar! Mi-a plăcut zodia, dar din alte puncte de vedere aș fi vrut să fiu mai calm. Câteodată mi-a făcut rău încăpățânarea, dar odată cu trecerea anilor ești mai liniștit și mai relaxat, lași oamenii să-și spună părerile…”, a declarat Dan Bittman, în emisiunea lui Dan Capatos, „relocată” pe Antena Stars.

Ulterior, Dan Bittman a spus că, de-a lungul anilor, a încercat să își construiască o viață corectă, și să își învețe și copiii să facă lucrurile exact ca el.

„Am încercat într-un fel cât se poate de civilizat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei, să îi învăț și pe copii și ce înseamnă puțină muncă, puțină școală, m-am ocupat de chestia asta pentru că mi-am dar seama că și mie mi-a folosit educația asta pe care mi-au dat-o părinții mei”, a mai comentat Dan Bittman.

Cea mai mare nebunie făcută de către Dan Bittman

Artistul a povestit și cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut din pasiunea pentru femei.

„Cea mai mare nebunie a fost să urc scara de incendiu la Bistrița cu niște doamne îmbrăcate de seară, în 1985 și am urcat noi ce am urcat și doi polițiști se uitau cu lanterna de jos, în fundul domnișoarelor și am spart un geam că nu aveam voie să intrăm cu persoane străine în hotel.

De frica unui portar nebun. Portarul urca două etaje mai repede decât liftul și ne prindea. Nouă ne plac femeile mature. În general am reușit să ne ascundem foarte bine că dacă am fugit, nu am fugit degeaba”, a mai dezvăluit Bittman.