VIDEO Cea mai mare nuntă din ultimii zece ani. Prințul Abdul Mateen al Bruneiului și Anisha au parte de o petrecere ca-n povești

Cea mai mare nuntă din ultimii zece ani este a Prințului Abdul Mateen al Bruneiului cu viitoarea lui soție, Anisha, eveniment ce nu va fi trecut observat. În vârstă de 32 de ani, Prințul și-a găsit sufletul pereche și nu mai vrea să piardă timpul.

12 ian. 2024, 16:38
VIDEO Cea mai mare nuntă din ultimii zece ani. Prințul Abdul Mateen al Bruneiului și Anisha au parte de o petrecere ca-n povești

Cea mai mare nuntă din ultimii zece ani. Cea care i-a furat inima Prințului este nimeni alta decât Anisha Rosnah, o tânără antreprenoare, care provine dintr-o familie înstărită și cunuoscută, tatăl ei fiind consilierul special al sultanului Hassanal Bolkiah.

Citește și: Artistul Karym se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa. Cine sunt vedetele care se bat pentru titlul de nașă

Cea mai mare nuntă din ultimii zece ani

Nunta va dura zece zile și deja a început de pe 7 ianuarie. Este un eveniment cu mare fast, mai ales că Abdul Mateen este unul dintre cei mai râvniți burlaci. Ieri, pe data de 11 ianuarie a avut loc solemnizarea islamică a căsătoriei.

Invitații la nuntă au fost și ei, așa cum era de așteptat, aleși pe sprânceană. Cele mai importante persoane din anturajul celor doi au acceptat să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor.

În mediul online a fost deja postat un videoclip cu cel mai important moment al cerominiei. Și anume, momentul cu ritual de pudrare, care presupune că toți membri apropiați ai familiei, inclusiv tatăl ginerelui îi dau acestuia binecuvântarea.

Ritualul este unul plin de simbolistică și este un pas important în căsnicia Prințului. Acessta este menit să aducă viitorului cuplul bogăție și fertilitate.

În ciuda faptului că are totul la dispoziție, Prințul a vrut să le arate tuturor că are multe aptitudini. În prezent, acesta deține gradul de maior în cadrul Royal Brunei Air Force și este pilot.