Cea mai norocoasă femeie din Ucraina! A dat 5 euro pe un loz și a câștigat 500.000 de euro

O femeie din Ucraina în vârstă de 50 de ani, care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni la Avellino, regiunea Campania, a câștigat suma de 500.000 de euro cu un loz răzuibil pe care a plătit 5 euro, relatează Corriere della Sera.

24 feb. 2023, 14:35
Cea mai norocoasă femeie din Ucraina! A dat 5 euro pe un loz și a câștigat 500.000 de euro

O femeie care lucrează ca badantă în orașul Avellino din Italia poate fi considerată cea mai norocoasă femeie din Ucraina.

Viața ei s-a schimbat din momentul în care a decis să meargă miercuri seară, 22 februarie, în Tutungeria Noviello, de pe strada Tagliamento și a cumpărat un loz de 5 euro, ultimul de acest fel care mai era la vânzare, conform rotalianul.com

Femeia din Ucraina a plătit 5 euro pe loz răzbuibil și a câștigat pe loc 500.000 de euro

Citiți și: Cât câştigă o badantă în Italia, în decembrie. Care sunt obligaţiile şi drepturile acestei categorii de angajaţi 

În momentul în care a ajuns la magazin, proprietarul tutungeriei tocmai se pregătea să închidă, însă până la urmă i-a vândut femeii ultimul loz din seria «Doppia Sfida». Femeia din Ucraina a câștigat pe loc 500.000 de euro, după ce răzuit biletul în fața vânzătorului.

„Nu-i venea să creadă, nici mie parcă nu-mi venea să cred – a declarat Emiliano Noviello, proprietarul tutungeriei – apoi am scanat lozul în aparatul de verificat și mi-a confirmat că este câștigător. I-am confirmat de mai multe ori că a câștigat, nu-i venea să creadă, apoi ne-a îmbrățișat bucuroasă”, a mai spus Emiliană Noviello.

Peste 860.000 de femei sunt nevoite să meargă la muncă în Italia pentru ca cei de acasă să aibă un trai mai bun și fac asta pentru sume cuprinse între 700 şi 1500 de euro.

Acum, femeia nu va mai fi nevoită să lucreze în Italia ca badantă, pentru că a devenit milionară în euro.

Citiți și: O badantă din Italia a devenit milionară după moartea bătrânului pe care l-a îngrijit. Care a fost reacția rudelor bărbatului decedat