Cea mai norocoasă zi până la finalul lunii februarie 2024 pentru fiecare zodie

Procesul de creștere nu este definit prin a deveni cineva care nu ai fost niciodată, ci prin transformarea în ceea ce ai fost întotdeauna. Ea cere desfacerea nodurilor care te-au legat în locuri de care nu ai aparținut niciodată și a rupt legăturile cu gândirea că nimeni altcineva nu știe ce este mai bine pentru tine, în afară de sinele tău divin. Pentru a atrage tot ceea ce iti este destinat în această viață, trebuie mai întâi să te asiguri că îți accepți lumina strălucitoare și autentică.

10 feb. 2024, 12:26
Cea mai norocoasă zi până la finalul lunii februarie 2024 pentru fiecare zodie

Februarie 2024 adâncește căutarea Vărsătorului pentru autenticitate, deoarece Mercur, Marte, Venus și Pluto se alătură lui Pluto și Soarelui în următoarele săptămâni.

Vărsătorul este cunoscut drept rebelul cu o cauză. Întotdeauna va căuta independență și autonomie pentru a urmări mulțimea și a face ceea ce se așteaptă. Deși această energie te va baza mai mult pe ceea ce beneficiază colectivul, nu te va împiedica să-ți sacrifici visele și dorințele.

Deși s-ar putea să nu vrei să te gândești că trebuie să mergi pe drumul tău pentru a atrage tot ceea ce este menit pentru tine, deseori, universul nu cere nimic mai puțin decât tine să fii întruchiparea vie a cine te-ai născut să fii. Fără o planetă majoră retrogradă în februarie 2024, este un semn din univers să-ți pui toată energia în nou.

Acest lucru face să fie o lună excelentă pentru a te concentra pe ceea ce doresti să începi în calea vieții, carierei sau relațiilor, deoarece vei fi mai încrezător în a face ceea ce crezi că este mai bine decât să te simținforțat să urmezi așteptările celorlalți.

Accepta riscul în februarie 2024, pe măsură ce te înclini spre ceea ce doresti și ceea ce te simți atras să urmăresti sau să îmbunătățești, deoarece universul te sprijină puternic în această perioadă.
Fii atent la energia din jurul 16-18 februarie, când va exista un stellium norocos de Pluto, Soare, Marte, Mercur și Venus, toate în Vărsător. Acest lucru te va putea ajuta să te eliberezi, să iti onorezi intuiția și să faci pași mari în manifestarea intențiilor tale.

Nu există limită pentru ceea ce poți urmări sau crea în februarie 2024. Trebuie doar să realizezi că, uneori, cea mai mică schimbare este cea care creează cel mai mare rezultat. Nu există o modalitate mai profundă de a întoarce lucrurile și de a atrage norocul pe care îl cauți decât să iei decizia radicală de a fi tu însuți pur și simplu.

 

Cea mai norocoasă zi a Taurului: sâmbătă, 17 februarie 2024
Stellium în Vărsător în casa ta a succesului

Te îndrepți într-un moment extrem de norocos din viața ta, când Pluto, Soarele, Marte, Mercur și Venus converg în Vărsător în perioada 16-18 februarie 2024. Energia Vărsător guvernează casa ta a succesului, care poate guverna problemele profesionale de muncă, vise sau cum te văd alții. Cu atâta energie în acest semn de aer rebel, este important să acorzi atenție noilor oferte sau oportunități care pot simți că te scot din zona de confort.

Soarele, Marte și Mercur din Vărsător se asigură că acțiunile tale se aliniază cu adevărul tău, în timp ce Venus te va ajuta să te concentrezi nu numai pe ceea ce iubești, ci și asupra modului de a fi abundent financiar în timp ce faci asta. Deși Pluto abia începe să se miște prin Vărsător, unde va petrece următoarele două decenii, te poți aștepta la o nouă dezvoltare sau cale să se deschidă în cariera ta, așa că asigură-te că acorzi atenție semnelor divine din univers.

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor: sâmbătă, 17 februarie 2024
Stellium în Vărsător în casa ta norocului

Deși poate nu te-ai simțit ca adevăratul tău sine în 2023, tot ceea ce simțeai că ai pierdut este pe cale să revină de zece ori; în perioada 16-18 februarie, va fi un stellium unic în Vărsător, conducătorul casei tale de noroc. Fă-ți acest timp pentru a iniția orice mișcare nouă în cariera, viața sau relația ta. În timp ce Vărsătorul conduce toate problemele de noroc pentru tine, poate însemna, de asemenea, că ești atras să te întorci la studii sau să călătorești. Cel mai important lucru este să îți dai voie să te extinzi în zone noi și interesante în acest timp.

Tocmai începi un an incredibil, nu doar pentru că Pluto îți luminează acum casa norocului, ci și pentru că Jupiter, planeta norocului, se va schimba în semnul tău Gemeni pe 25 mai. Nu simți că trebuie să faci totul pe un anumit orar; în schimb, îmbrățișează procesul natural către care te îndreaptă universul.

Zodiile care se despart după Ziua Îndrăgostiților 2024. Un nativ norocos are șansa să-și întâlnească sufletul pereche

Cea mai norocoasă zi a Racului: sâmbătă, 17 februarie 2024
Soare în Pești, conducătorul casei tale a abundenței

Încă mai tragi aer după ce Pluto s-a mutat din Capricorn și a trecut în Vărsător pe 20 ianuarie, dar asta nu înseamnă că îți sunt pregătite câteva schimbări pozitive și interesante. Ultimii ani ai lui Pluto în Capricorn au fost incredibil de provocatori pentru tine, deoarece relațiile și parteneriatele de tot felul au apărut pentru renegociere, unele nefiind tăiate. Pe măsură ce treci în această nouă eră a vieții tale, este important să îți dai voie să visezi din nou și tocmai asta iti va permite să faci Soarele în Pești.

Soarele în Pești îți luminează casa abundenței, ceea ce te poate ajuta să te simți mai plin de speranță în noua fază a vieții pe care o construiești. Folosește această energie pentru a reflecta la ceea ce îți aduce fericire sau entuziasm, deoarece va depinde de tine să te asiguri că umpli spațiile create în 2023 cu ceea ce rezonează cu adevărat cu sufletul tău. Nu lăsa piatra neîntoarsă în timp ce te apropii de această parte a vieții tale de experimentare cu ceea ce se simte bine, deoarece bucuria este întotdeauna calea cea mai clară către abundența pe care o cauți.

Cea mai norocoasă zi a Leului: luni, 19 februarie 2024
Nodul Nord și Chiron în Berbec în sectorul tău de expansiune

Înainte de a putea zbura, trebuie mai întâi să înțelegi ce te-a ținut înapoi în toți acești ani. Ai fost înconjurat de noi oportunități și de o dorință de noutate, dar totuși, a existat ceva de care ți-a fost teamă, ceea ce a făcut ca ai anumite regrete. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat anterior, niciodată nu este prea târziu pentru a învăța, a vindeca și a profita de șansele divine de creștere pe care universul le oferă.

Nodul Nord și Chiron se vor întâlni în Berbec, evidențiind sectorul tau de expansiune și făcându-te mai conștient de ceea ce te-a reținut. Deși ești cunoscut drept regele junglei și relativ neînfricat, încă ai ținut în tine frica de eșec.

Nu îți poti baza viitorul pe ceea ce s-a întâmplat în trecut; în schimb, trebuie să vezi că tot ceea ce te înconjoară în prezent este tocmai pentru că ești menit să îl apuci. Lasă-te să-ți asumi un risc pentru că va fi cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine.

Horoscop Urania 10-16 februarie 2024. Luna Nouă în Vărsător vine cu noi începuturi. Vom fi forțați să facem schimbări radicale

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.