Cea mai norocoasă zodie pe final de an. Banii curg gârlă, iar fluturii îşi fac drum în stomac

Ultimele trei luni ale anului sunt cu adevărat norocoase pentru câteva semne zodiacale. Iar marii norocoşi sunt nativii născuţi în Balanţă. Asta pentru că astrele le vor fi favorabile şi pe plan sentimental, şi pe plan profesional, şi financiar, şi familial.

02 oct. 2022, 18:58
Cea mai norocoasă zodie pe final de an. Banii curg gârlă, iar fluturii îşi fac drum în stomac

Cea mai norocoasă zodie la sfârşit de 2022 este Balanţa. Aceşti nativi vor avea parte de un sfârşit de an îmbelşugat, plin de surprize plăcute. Norocul li se schimbă la 180 de grade şi îşi vor vedea visurile cu ochii.

Cea mai norocoasă zodie pe final de an

Pe plan amoros, Balanţele îşi vor da seama, în sfârşit, ce caută ele, de fapt, la partenerul de viaţă: ce calităţi, ce valori, ce principii. Odată ce îşi vor clarifica aceste lucruri, le va fi mult mai uşor să-şi găsească jumătatea. Oportunitățile şi pretendenții nu vor lipsi. Nativii singuri vor avea parte de experiențe foarte distractive. Atenţie, însă! Unii dintre nativi s-ar putea lăsa înşelaţi de faptul că se află în fața adevăratei iubiri și s-ar putea aprinde repede, iar în cele din urmă să fie dezamăgiţi.

Pe plan financiar, banii par să se înmulțească, iar creșterile vor fi ritmice, constante, pentru că au consolidat cu responsabilitate cariera lor, numele lor. Urmează o perioadă prosperă, a împlinirilor și succesului, iar Balanțele trebuie doar să aibă curaj să demareze afaceri, proiecte sau să se implice în proiecte iniţiate de alţii.

Citeste si Horoscop octombrie 2022: Pavel Globa anunţă o perioadă de prosperitate pentru 3 zodii

Pe plan profesional, planul carierei ia un avânt fantastic, în care nativii prind din zbor orice oportunitate pentru a se îndrepta spre țelul lor suprem. În plus, astrele le vor deschide toate ușile de care vor avea nevoie pentru a reuși. O căutare intensă a unui loc de muncă trebuie să ajungă la rezultatul unui job cu un salariu decent pe care să-l facă cu plăcere. A doua variantă este deschiderea unei afaceri, de preferință una de familie.

În ceea ce priveşte relaţia cu familia, aceasta se va îmbunătăţi considerabil. Nativii ar putea afla chiar că cineva din familie vrea să le lase prin testament o mică avere. Un membru al familiei cu care au avut un conflict în ultima vreme va face primii paşi spre împăcare. Timpul petrecut în compania familiei va duce la consolidarea relaţiei cu aceasta.

Citeste si Zodiile care îşi găsesc marea dragoste până la sfârşitul anului 2022. Cine este răsfăţatul zodiacului pe plan sentimental