Cea mai populară băutură de pe TikTok! Femeile care o consumă speră să aibă o piele și o siluetă de invidiat

Consumul de apă cu clorofilă a devenit viral pe TikTok, iar o mulțime de femei se filmează în timp ce savurează băutura care ar ajuta atât la slăbit, iar substanța îmbunătățește pielea.

01 mart. 2023, 20:52
Cea mai populară băutură de pe TikTok! Femeile care o consumă speră să aibă o piele și o siluetă de invidiat
TikTok

În ulimul timp, un nou trend face furori pe TikTok, iar tot mai multe femei din întreaga lume se filmează în timp ce consumă băutura minune.

Consumul de apă cu clorofilă este una dintre cele mai urmărite tendințe din mediul online, iar tinerele se filmează în timp ce își pun în paharul cu apă câteva picături de clorofilă lichidă, cumpărată din magazinele de specialitate.

Citiți și: Băutura care face minuni cu pierderea grăsimii de pe abdomen: Conține ingrediente ușor de găsit 

@ellscog Seeing if it improves my cystic acne flare up 🤞🏾 We’ll see. DAY 1 ✨ #fyp #acne #skincare #skin #chlorophyll #water #naturalremedy #review ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Chiar dacă aspectul acestei băuturi nu este unul plăcut, gustul nu ar fi atât de rău și se aseamănă cu cel de ceai verde cu mentă. Mai mult decât atât, specialiștii spun că această băutură are beneficii pentru piele și siluetă. Femeile care au consumat constant această licoare magică spun că și-au îmbunătățit aspectul tenului, iar altele au reușit să slăbească rapid.

Clorofila ajută la slăbit și vindecă acneea

Clorofila este un pigment de culoare verde, esențial în procesul de fotosinteză, care se găsește în aproape toate plantele și legumele verzi, precum: varză, broccoli sau fasole verde. Potrivit „Healthline‟, această substanță susține atât sănătatea plantelor, cât și pe cea a oamenilor, deoarece este bogată în minerale și vitamine, precum: magneziu, calciu, fier, potasiu, vitamina A, C, E și K. În plus, clorofila acționează precum un puternic antioxidant, care ajută la prevenirea deteriorării celulelor, un proces cauzat de radicalii liberi, conform clickpentrufemei.ro

Medicul Trista Best a spus pentru „Eat This‟: „Efectele antioxidante și antimicrobiene ale apei cu clorofilă o transformă într-o băutură excelentă care îmbunătățește pielea. Potrivit specialistului, clorofila este bună la prevenirea ridurilor, petelor, inflamațiilor și în tratamentul acneei.

Mai mult decât atât, suplimentele cu clorofilă lichidă nu au apărut peste noapte pe piață, ci se comercializează de mai bine de 50 de ani. Acestea au fost utilizate pentru numeroasele beneficiile pe care le au, mai exact pentru vindecarea rănilor, eliminarea mirosurilor neplăcute, tratarea problemelor digestive sau combaterea acneei.

De asemenea, clorofila ajută și la slăbit, cel puțin asta susține un studiu din anul 2014, citat de „Healthline‟, care arată că persoanele care au luat zilnic suplimente pe bază de clorofilă au slăbit mai repede decât cele care nu au făcut-o. Cercetătorii au sugerat, de asemenea, că această substanță reduce și nivelul de colesterol „rău‟ LDL.

Citiți și: FOTO: Elena Băsescu, de nerecunoscut. Cum arată fără filtre de Instagram și TikTok. Ce job și-a găsit fiica fostului președinte