FOTO: Elena Băsescu, de nerecunoscut. Cum arată fără filtre de Instagram și TikTok. Ce job și-a găsit fiica fostului președinte

Elena Băsescu, fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu, a ajuns victima operațiilor estetice excesive, susțin unii internauți. Totuși, surprinsă pe stradă, în miezul zilei, „EBA" are un look destul de comun.

26 feb. 2023, 10:26
FOTO: Elena Băsescu, de nerecunoscut. Cum arată fără filtre de Instagram și TikTok. Ce job și-a găsit fiica fostului președinte

Ajunsă la vârsta de 42 de ani, fostul europarlamentar a revenit în București. Ea a fost surprinsă zilele trecută de paparazzi într-o ținută mai puțin obișnuită pentru celebra brunetă: cu hanorac larg, pantaloni largi, UGG-uri și o geantă cu aspect de sac de gunoi.

EBA  se plimba pe străzile din București cu gluga trasă pe cap, cu telefonul într-o mână și cu un energizant în cealaltă.

Fiica lui Traian Băsescu a avut o viață amoroasă zbuciumată. După ce s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu „Syda”, în 2012 și a devenit mamă, bruneta a decis să își țină viața departe de ochii curioșilor. Ea a divorțat de primul ei soț, iar ulterior s-a cuplat cu un bărbat mai tânăr decât ea și împreună au o fetiță. La scurt timp, după doi ani de relație, Elena și Cătălin s-au despărțit.

 

Ce meserie are Elena Băsescu

 

EBA a lucrat în Parlamentul European în perioada 2009-2014. Ulterior, s-a angajat la Camera de Comert și Industrie, la departamentul Relații Internaționale.

În anul 2020 a candidat pentru un loc în Parlament, pe listele PMP, dar partidul nu a atins pragul electoral pentru a intra în Parlament.

Din punct de vedere profesional, Elena Băsescu s-a reorientat. Ea colaborează cu postul TV al lui Adrian Sârbu, Aleph News.

În 2022, Elena Băsescu a primit de la tatăl ei o vilă în Capitală.

În prezent, Elena Băsescu este foarte activă în social media, unde postează imagini din sala de sport sau poze cu diverse activități realizate în familie.

Elena Băsescu, Playtech.ro