Cea mai puternică maşină din Europa de Est: are 900 de cai putere şi circulă prin Cluj VIDEO

Conduce pe străzile din Cluj un avion pe patru roţi. Un clujean şi-a dorit cea mai puternică maşină existentă pe piaţă şi a găsit-o. Bijuteria l-a costat peste 350 mii de euro şi are sub capotă 900 de cai putere.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 16:05
Cea mai puternică maşină din Europa de Est: are 900 de cai putere şi circulă prin Cluj VIDEO

Marius a fost pasionat de maşini, de mic. Acum, când şi-a cumpărat o maşină puternică, spune că şi-a îndeplinit un vis. El a schimbat tot ce se putea la noua achiziţie şi a transformat-o într-o adevarată bijuterie. Are de ce să fie mândru. Maşina este unică în Europa de Est, iar în toată lumea se găsesc doar 9 astfel de exemplare.

„Este un motor turbo, dezvoltă 906 cai. Consuma un pic mai mult, de exemplu la mers normal undeva la 35, la mers sportiv peste 50. E exact ca şi cum ai decola cu un avion”, a spus Marius.

Şi chiar dacă se crede că o astfel de maşină poate fi condusă doar de un bărbat puternic, Marius cedează uneori locul de şofer şi soţiei. BA îi ia şi pe prieteni la o plimbare cu bolidul.

„Când mai mă sună prietenii, unde eşti, vii şi tu să bem o cafea, cu ce eşti cu avionul? Sunt curioşi şi ei”, a spus Marius. Maşina care în doar 3 secunde ajunge la 100 km/h poate fi văzută pe străzile din Cluj.