Cea mai puternică rugăciune care desface nodurile către Maica Domnului. Se citeşte la miezul nopţii timp de 9 zile

Rugăciunea desfăcătoare de necazuri te ajută să depășești mult mai ușor clipele grele din viața ta.

14 oct. 2022, 21:12
Cea mai puternică rugăciune care desface nodurile către Maica Domnului. Se citeşte la miezul nopţii timp de 9 zile

Rugăciune către Maica Domnului, creştinii ortodocşi pot rosti oricând cea mai puternică rugăciune către Fecioara Maria, despre care se spune că desface toate necazurile şi suferinţele sufleteşti.

Icoana Maicii Domnului din Mănăstirea Neamț este cunoscută și sub numele de icoana „Lidianca”, pentru că este considerată o copie perfectă a icoanei din Lida. Icoana Maicii Domnului de la Neamţ este considerată cea mai veche şi mai frumoasă icoană din România.

Rugăciunea care te scapă de toate problemele. Face minuni dacă e rostită zilnic
Icoana făcătoare de minuni de la Neamţ este o copie fidelă a icoanei Maicii Domnului ce se afla în Lida, din anul 35.  Sfântul Gherman a adus icoana cu el în Constantinopol atunci când a devenit patriarh, și a oferit-o Mănăstirii Heleopatra.

În anul 714, la începutul persecuției iconoclaste, icoana Maicii Domnului a fost ascunsă, iar în anul 716 a fost trimisă în secret de către Sfântul Gherman la Roma, Papei Grigorie al III-lea.

Rugăciunea făcătoare de minuni a lui Arsenie Boca. Preotul o rostea în fiecare seară, înainte de culcare
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului
O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre.

Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul și pentru aceasta năzuim la tine, că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare.

Rugăciunea desfăcătoare de necazuri a Fecioarei Maria. Rostește-o ori de câte ori ai nevoie
Auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ție; ocrotește-ne pe noi cu atotputernicul tău Acoperământ și cere de la Dumnezeu Fiul tău să dea păstoriților noștri sfințenie, ca să privegheze și să ocârmuiască sufletele noastre; ocârmuitorilor de orașe, înțelepciune și putere; judecătorilor, dreptate și necăutare la față; învățătorilor, minte și smerită înțelepciune; asupriților, răbdare; asupritorilor, frică de Dumnezeu; celor mâhniți, răbdare și bucurie duhovnicească; neînfrânaților, înfrânare; și nouă, tuturor, duhul înțelepciunii și al cucerniciei, duhul milostivirii și al blândeții, duhul curăției și al dreptății. Așa, Doamnă preasfântă, milostivește-te asupra noastră și asupra neputinciosului tău popor. Amin!