Cea mai puternică rugăciune care te curăţă de lucrarea necurată a diavolului şi te izbăveşte de tot necazul. Pentru efect rapid, se rosteşte de şapte ori în fiecare dimineaţă şi seară

Rugăciunea „Împărate ceresc” se adresează celei de-a treia Persoane a Sfintei Treimi, Duhul Sfânt. Este o rugăciune scurtă și la îndemâna omului pentru a se curăți de lucrarea necurată a diavolului.

03 sept. 2022, 22:08
Cea mai puternică rugăciune care te curăţă de lucrarea necurată a diavolului şi te izbăveşte de tot necazul. Pentru efect rapid, se rosteşte de şapte ori în fiecare dimineaţă şi seară

„Împărate ceresc” este una dintre cele mai cunoscute rugăciuni, alături de „Tatăl nostru” și de Psalmul 50 al lui David. Face parte din așa-numitele „rugăciuni începătoare”, acele rugăciuni care se rostesc la începutul unor slujbe. Părintele Calistrat Chifan recomandă să fie spusă de șapte ori dimineața și de șapte ori seara.

Pentru curățirea de lucrare diavolească și izbăvire de orice necaz, rugăciunea trebuie urmată de Tatăl nostru, rostit, de asemenea, de șapte ori dimineața și de șapte ori seara.

Citeste si Rugăciunea care te scapă de necazuri. Constantin Dulcan o rosteşte de 7 ori: „O fac pe deget, de multe ori.”

Cea mai puternică rugăciune care te izbăveşte de tot necazul

Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea eşti şi toate le plineşti, Vistierul bunătăţilor şi Dătătorule de viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi şi ne curăţeşte pe noi de toată întinarea şi mântuieşte, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluieşte-ne pe noi (de trei ori).

Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Preasfântă Treime, miluieşte-ne pe noi; Doamne, curăţeşte păcatele noastre; Stăpâne, iartă fărădelegile noastre; Sfinte, cercetează şi vindecă neputinţele noastre, pentru numele Tău. Doamne miluieşte (de trei ori). 

Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-se voia Ta precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi. Şi ne iartă nouă greşalele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri. Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău.

Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava, a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Miluieşte-ne pe noi, Doamne, miluieşte-ne pe noi, că nepricepându-ne de nici un răspuns, această rugăciune aducem Ţie, ca unui Stăpân, noi păcătoşii robii Tăi, miluieşte-ne pe noi. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Doamne, miluieşte-ne pe noi, că întru Tine am nădăjduit; nu Te mânia pe noi foarte, nici pomeni fărădelegile noastre, ci caută şi acum ca un milostiv şi ne izbăveşte pe noi de vrăjmaşii noştri, că Tu eşti Dumnezeul nostru şi noi suntem poporul Tău, toţi lucrul mâinilor Tale şi numele Tău chemăm. Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Uşa milostivirii deschide-o nouă, binecuvântată Născătoare de Dumnezeu, ca să nu pierim noi, cei ce nădăjduim întru tine, ci să ne mântuim prin tine din nevoi, că tu eşti mântuirea neamului creştinesc„.

Citeste si Rugăciunea desfăcătoare de necazuri a Fecioarei Maria. Rostește-o ori de câte ori ai nevoie