Cea mai scumpă casă din Marea Britanie: Viaţa este dulce într-un astfel de loc FOTO

O casă superbă, construită pentru un magnat al zahărului, a devenit cea mai scumpă clădire de vânzare în Marea Britanie, la preţul de 100 de milioane de lire sterline.

RomaniaTV.net
24 aug. 2012, 19:11
Cea mai scumpă casă din Marea Britanie: Viaţa este dulce într-un astfel de loc FOTO

Heath Hall a fost construită pe cea mai luxoasă stradă din Londra, The Bishops Avenue din Hamptead, în 1910, pentru Willaim Park Lyle. A căzut în paragină însă, până când a fost cumpărată de magnatul Andreas Panayiotou în 2006 şi a fost transformată într-una din cele mai luxoase proprietăţi londoneze.

Casa, care are un hectar întreg de grădini atent îngrijite, are 14 dormitoare, şase săli de recepţie, o cameră de desen, o sufragerie, un living room, o cameră pentru solar şi o alta pentru snooker. Dacă nu vă ajunge, să ştiţi că mai există o bibliotecă, un cinema, o cameră pentru saună, o sală de fitness, o piscină interioară, una exterioră, teren de tenis şi o pivniţă pentru vinuri climatizată.

În construcţia sa au fost folosite 12 tipuri de marmură italiană şi şapte tipuri de lemn. Toată tâmplăria şi căzile din marmură au fost realizate în Italia. Iar dacă vă este frică că cineva ar putea să atenteze la bunăstarea voastră, aveţi şi o cameră de panică.