Cea mai simpatică poză de Crăciun. Gabi Cristea, Tavi Clonda şi micuţa Victoria FOTO

Gabi Cristea și-a răsfățat prietenii virtuali cu o imagine superbă în Ajun de Crăciun, însoțită de o urare veselă. Vedeta și soțul ei s-au pozat la bradul de Crăciun cu micuța Victoria în brațe.

26 dec. 2017, 09:34

Gabi Cristea, Tavi CLonda și micuța Victoria poartă cu toții accesorii de Crăciun în această poză superbă, scrie click.ro. Este modul de a sărbători, pe lângă miracolul Crăciunului, minunea care a apărut în sfârșit în viața lor, după ani lungi de așteptare.

Citeşte şi Gabriela Cristea a fugit de acasă în Ajunul Crăciunului. Tavi Clonda a rămas cu fetiţa FOTO

„Vă dorim cu drag un Crăciun vesel și fericit!”, a scris Gabi Cristea în dreptul imaginii. Vedeta sărbătorește primul Crăciun alături de fiica ei în vârstă de trei luni. Dacă Vedeta Kanal D și Tavi Clonda râd frumos la cameră, micuța Victoria pare puțin derutată și își caută un reper printre jucăriile din casă.

Gabi Cristea a făcut eforturi mari să rămână însărcinată, atât în timpul mariajului cu Marcel Toader, cât și în ultimii ani, de când este soția lui Tavi Clonda. Minunea s-a întâmplat când vedeta își pierduse speranța că va fi vreodată mamă, iar la sfârșitul lunii septembrie, Gabi a născut o fetiță perfect sănătoasă.