Dan Negru, mărturii neaşteptate despre BLONDE

Unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune revine din 7 ianuarie la Antenă cu binecunoscutul format. Astfel în fiecare miercuri Dan Negru va fi gazda emisiunii "Te pui cu blondele?", unde cele mai râvnite blonde din showbiz-ul românesc se vor duela cu artişti celebri pentru premiul pus în joc.

RomaniaTV.net
06 ian. 2015, 13:18
Dan Negru, mărturii neaşteptate despre BLONDE

De când show-ul „Te pui cu blondele?” a avut prima apariţie pe TV, publicul a apreciat rapid efortul depus de toată echipa, iar acest lucru a putut fi observat în raitingul înregistrat. După binecunoscuta pauză de Sărbători, Dan Negru revine în casele telespectatorilor cu acelaşi format de emisiune, dar cu mai multă voie bună, tensiune şi participante care mai de care mai spectaculoase.

Dan Negru a răbufnit pe Facebook: „NU mă mai căutaţi”

Într-un interviu recent acordat colegilor de la Antenă, Dan Negru a răspuns la cele mai fierbinţi întrebări legate de emisiune.

De câţi ani lucrezi cu blondele? Show-ul are 8 ani şi a devenit astfel cel mai longeviv quiz din istoria televiziunii din România. Niciun program cu întrebări de cultură generală n-a rezistat atât în grilă, vreodata. Culmea, am întâlnit blonde care au fost concurente în primele sezoane şi care azi au copii de 7 ani.

Ce blondă celebră ţi se pare prea puţin înzestrată intelectual? Marilyn Monroe e un exemplu de blondă de neînţeles pentru mine. N-am priceput niciodată cum de s-a căsătorit cu Arthur Miller, unul din cei mai mari scriitori din lume. Oare ce au avut de vorbit cei doi, după dormitor? E ca şi cum o piţipoancă celebră de la noi s-ar căsători cu Liiceanu sau Pleşu. Ar fi şocant, nu? La ei nu a fost.

Ce blonde celebre îţi plac? Eram un mare fan al lui Kim Basinger. Îmi plac şi Cameron Diaz sau Debbie Harry. Când eram puşti, i-am scris câteva scrisori Madonnei, la o adresă de fan club. Aşa credeam eu că vor ajunge la ea. Aveam vreo 11-12 ani. Le-am scris şi în limba română. E clar că s-au rătăcit pe undeva”, a declarat Dan Negru în interviul de la a1.ro.

Citeşte şi  Lovitură pentru PRO TV. Este fără precedent