Ceai de coada soricelului. Beneficii si contraindicatii

Cand bei un ceai de coada soricelui, ti-ar prinde bine sa cunosti toate aceste informatii ce vor urma. 

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 13:22
Ceai de coada soricelului. Beneficii si contraindicatii

Ceaiul de coada soricelului este preparat dintr-o planta medicinala populara. Yarrow (Achillea millefolium) a fost folosit de mii de ani pentru beneficiile sale potentiale pentru sanatate.

De fapt, numele sau de gen, Achillea, se refera la razboinicul Ahile din mitologia greaca, deoarece el folosea sarpanta pentru a trata ranile soldatilor sai.

Exista chiar 140 de specii diferite de Achillea, care se caracterizeaza prin florile lor grupate si frunzele paroase si aromate.

Vezi 6 beneficii miraculoase cand bei ceai de coada soricelului

Ceaiul de coada soricelului ajuta la vindecarea ranilor. Inca din vremea Greciei Antice, sarpanta a fost folosita in cataplasme si unguente pentru tratarea ranilor.

Ceaiul de coada soricelului ajuta la problemele digestive. Acest ceaia fost folosit de mult timp pentru tratarea problemelor digestive, cum ar fi ulcerele si sindromul intestinului iritabil.

Ceaiul de coada soricelului ajuta la reducerea simptomelor depresiei si anxietatii.

Ceaiul de coada soricelului bun pentru creier. S-a demonstrat ca sarpanta ajuta la anumite tulburari ale creierului, cum ar fi scleroza multipla, Alzheimer, Parkinson si encefalomielita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.