Ceaiul care curăţă plămânii şi previne unele boli. După câteva zile se observă rezultate

Ceaiul care curăţă plămânii şi previne unele boli este cel de ghimbir, iar potrivit bioenergoterapeutului Lidia Ficioru, acesta previne anumite boli. Ghimbirul reduce secreţia hormonului cortizol, care, în exces, împiedică digestia normală a grăsimilor.

13 iun. 2022, 15:36
Ceaiul care curăţă plămânii şi previne unele boli. După câteva zile se observă rezultate
Ceaiul care curăţă plămânii şi previne unele boli

Ceaiul care curăţă plămânii şi previne unele boli. Ghimbirul este un elixir pentru sănătatea plămânilor şi este util pentru persoanele care vor să se lase de fumat de exemplu, a explicat Lidia Ficioru.

Citeşte şi: Ce boli vindeca ceaiul de ghimbir

Ceaiul care curăţă plămânii şi previne unele boli

Aceasta este o reţetă pentru curăţarea plămânilor. Este pentru cei care vor să se lase de fumat, fie pentru cei care mai au plămânii încărcaţi după răceală sau pentru cei care au astm. Ceaiul poate fi băut cu 30 de minute înaintea mesei și rezultatele pozitive vor apărea după doar 3 zile.

Se ia o bucăţică de rădăcină de ghimbir, două linguriţe de ceai de curcuma, un litru de apă, 400 de grame de usturoi tăiat rondele şi zahăr. Zahărul să fie brun.

Punem apa la fiert şi adăugăm pe rând ingredientele. Zahărul îl punem la sfârşit. Fierbem la foc mic, până scade cantitatea la jumătate. Lăsăm la răcit şi punem la frigider.

Se poate lua dimineaţa, câte două linguri sau dimineaţa şi seara câte o lingură. Se ia înainte de masă cu 30 de minute. Ridică imunitatea şi are mai multe proprietăţi. Din a treia zi se văd rezultate. Putem să avem o tuse productivă după. O mai putem face când simţim iar nevoia”, a explicat Lidia Ficioru, la Antena 3.

Ghimbirul are şi proprietăţi care încurajează arderea kilogramelor în plus, stimulează termogeneza, are efect termogenic, adică declanşează o serie de procese metabolice şi fiziologice care generează căldură şi echilibrează, astfel, temperatura corpului.