Ceaiul care taie boala și face minuni pentru organism. Secretul dezvăluit de călugărul vindecător Mihai Neamţu

Călugărul Mihai Neamțu dezvăluie secretele pe care orice român vrea să le știe în ceea ce priveștesănătate. Unchiul Mihai, așa cum era cunoscut, vorbește despre un ceai cu proprietăți extraordinare, pe care oricine trebuie să-l aibă în casă.

09 mart. 2022, 08:25
Ceaiul care taie boala și face minuni pentru organism. Secretul dezvăluit de călugărul vindecător Mihai Neamţu

Ceaiul care taie boala și face minuni pentru organism. Mihai Neamțu a fost un călugăr de prin părţile Ardealului de Nord și a fost înzestric cu puteri vindecătoare. Acesta a reușit să salveze mai mulţi creștini care se confruntau cu probleme grave, cu ajutorul tratamentelor cu plante. Pe lângă aceste ceaiuri de viaţă lungă, călugărul tămăduia suferinţa insuflând credinţă. Cei care i-au urmat sfaturile au ajuns să se bucure de viaţă lungă și sănătate.

Ceaiul care taie boala și face minuni pentru organism. Secretul dezvăluit de călugărul vindecător Mihai Neamţu

Iată un ceai recomandat pentru românii care vor să fie sănătoși tun. Va revigora organismul şi va ameliora toate suferinţele. Nu are nicio contraindicație.

-Se iau câte trei linguri din fiecare plantă: frunze de alun, brusture, cicoare, coada-calului, coada-şoricelului, frunze de corn, frunze şi fructe de măr pădureţ, frunze de nuc, flori şi fructe de păducel, de porumbar, frunze de stejar, tătăneasă, flori de trifoi roşu, troscoţel şi urzică.
-Se pun într-un săculeţ de pînză subţire, deasă.
-Se fierb două minute în 4 litri de apă.
Ceaiul se toarnă într-un cazan peste care se pun încă 8 litri de apă rece. Se stă cu mîinile şi picioarele în baia de ceaiuri timp de 20-25 de minute. În timpul băii se transpiră mult. Este preferabil să se facă seara înainte de culcare, produce somn profund.
Plantele din săculeţ se pot folosi timp de 5 zile, după care se aruncă.

Cel de-al doilea ceai, pentru vindecarea majorităţii afecţiunilor:

-Frunze de alun, cicoare, măceş, mentă, mur, muşeţel, mesteacăn, coada-şoricelului, pătrunjel, stejar şi trifoi roşu, cîte trei linguri, se pun în săculeţ.
-Se fierb două minute în 4-5 litri de apă. Se face gargară pentru afecţiuni ale gîtului, dinţilor şi ale corzilor vocale.
-Se fac băi de şezut într-un lighean timp de 10-15 minute pentru hemoroizi şi dereglări menstruale. Ceaiul se bea pentru vindecarea majorităţii afecţiunilor.
Cele două ceaiuri de mai sus se folosesc în aproape orice suferinţă. În plus, călugărul recomandă şi tratamente ajutătoare.

Citește și: Ceaiul care are grijă de organism la schimbările de temperatură – cel mai eficient tratament pentru imunitate scazută. Se ia 10 zile, ajută şi la slăbit!