Ceaiul miraculos care topeşte grăsimea mai repede decât orice alt remediu. Conţine două ingrediente cu proprietăţi de accelerare a arderilor

Combinaţia de două ingrediente cu proprietăţi de ardere accelerată a grăsimilor face din acest ceai soluţia de slăbire rapidă pe care o căutăm de zeci de ani. Pe lângă rezultatele cu adevărat spectaculoase, acest ceai are şi o aromă cu totul specială, care te face să-l bei cu mare plăcere.

23 feb. 2022, 17:34
Ceaiul miraculos care topeşte grăsimea mai repede decât orice alt remediu. Conţine două ingrediente cu proprietăţi de accelerare a arderilor

Ceaiul miraculos care topeşte grăsimea se prepară dintr-o combinaţie de scorțișoară și frunze de dafin. Această combinație are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante și de accelerare a arderilor, fiind cea mai propice metodă de a slabi într-un timp scurt.

Beneficiile pentru sănătate ale scorţişoarei

Scorțișoară este bogată în substanţe care stopează procesul de acumulare de grăsime, mai ales în zona abdominală. În același timp, acest condiment poate reduce nivelul glicemiei cu până la 29%. Asta se traduce prin faptul că îţi poţi ţine mai uşor poftele alimentare sub control.

Odată ajunsă în stomac, scorțișoară suferă o reacție chimică ce are că efect accelerarea metabolismului. Pe lângă acest beneficiu, scorțișoară previne și contribuie la reglarea problemelor de diabet zaharat, are efect antibacterian și antifungic, controlează nivelurile sanguine de colesterol, și are efecte calmante și analgezice, potrivit secretele.com

Beneficiile pentru sănătate ale frunzei de dafin

Frunza de dafin conţine doi compuși activi care, împreună, stimulează producția digestivă de cineol și eugenol, și calmează arsurile la stomac și durerile abdominale, prevenind, totodată, balonarea şi reducând flatulență. În plus, stimulează eliminarea acidului uric în exces și metalelor grele, care se fac frecvent vinovate de apariţia problemelor circulatorii, a bolilor de ficat sau a gutei.

Citeste si Ceaiul care înfloreşte în ceaşcă face minuni pentru organism. Sănătate în cana ta! VIDEO

Cum prepari ceaiul miraculos care topeşte grăsimea

Ai nevoie de 1 litru de apă, 2 bețe de scorțișoară, 10 foi de dafin. Tot ce trebuie să faci este să fierbi toate aceste trei ingrediente. Odată ce a dat în fiert, dă focul mic și mai ține vasul pe foc încă 15 minute. Apoi ia ceaiul de pe foc, acoperă-l și așteaptă să se răcească înainte de a-l bea. Poți să-l prepari de seară şi să-l ţii la frigider pe timpul nopții, astfel încât să-l ai pregătit pentru ziua următoare.

Bea o cană din acest ceai pe zi, dar nu toată o dată, ci în două reprize.

Încă din primele zile vei constata un aspect mai plat al abdomenului datorită acțiunii antiinflamatoare puternice a celor două ingrediente.

Atenţie, însă! Nu începe să consumi acest ceai fără să te consulţi cu medicul tău. Consumul de scorțișoară este contraindicat în timpul sarcinii, în caz de probleme digestive precum ulcerul sau gastrită, și în cazul tratamentelor cu antibiotice.

Citeste si Ceai călugăresc de măceşe, soluţia ideală pentru întărirea imunităţii. În plus, redefineşte silueta şi tratează acneea