Ceaiul care te ajută să slăbeşti rapid şi fără efort. În curând, plantele de infuzie se vor găsi pe toate drumurile

Ceaiul de urzici este băutura pe care ar trebui să o introduci în rutina zilnică, deoarece are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Consumat cu regularitate, ceaiul îmbunătățește digestia, are efect diuretic, stimulează metabolismul și protejează ficatul. Vezi cum faci ceai de urzici acasă.

07 feb. 2022, 16:00
Ceaiul care te ajută să slăbeşti rapid şi fără efort. În curând, plantele de infuzie se vor găsi pe toate drumurile

Ceaiul de urzică te ajută să slăbești. Este considerat unul dintre cele mai populare leacuri băbești. Pe lângă aceste beneficii, scade nivelul zahărului din sânge și tensiunea arterială. Ceaiul care te ajută să slăbești. Scade nivelul zahărului din sânge și tensiunea arterialăPlanta din care este făcut acest ceai, care te ajută să slăbești este bogată în vitaminele A, B, C, E, K, proteine, fier, fibre, calciu, fosfor, magneziu și potasiu. Este vorba despre ceaiul de urzică.

Urzicile sunt populare în special primăvara, când umplu piețele în căutarea iubitorilor, care le apreciază pentru textura unică și gustul foarte proaspăt. Sunt însă folosite pe tot timpul anului sub formă de infuzie, datorită multiplelor beneficii pe care le au pentru sănătate, scrie doc.ro

Ceaiul-minune pentru sezonul rece. Ne scapă de răceală, îmbunătățește sănătatea inimii și calmează durerile chinuitoare!

Ceaiul care te ajută să slăbești. Scade nivelul zahărului din sânge
Ceaiul de urzică, ceaiul care te ajută să slăbești și scade nivelul zahărului din sânge. Este un ajutor pentru persoanele care doresc să slăbească repede și sănătos, deoarece este sărac în calorii și nu conține sodiu sau zahăr.

Consumat înainte de masa, induce senzația de sațietate și scade retenția de apă din organism.

Ceaiul care scade nivelul zahărului din organism și a tensiunii arteriale ajută la curățarea depunerilor de colesterol de pe artere și  reglează glicemia.

Ceaiul care te ajută să slăbești. Induce senzația de sațietate și scade retenția de apă din organism
Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul de urzică este un remediu pentru inflamații și artrită. Conform unui studiu publicat în Journal of the Royal Society of Medicine 93.6 (2000), ceaiul de urzică poate reduce inflamația și durerea associate cu osteoartrita.

Ceaiul de gălbenele, balsam pentru organism. Are un gust amărui, dar efectele sunt dulci pentru sănătate
Ceaiul este bogat și în vitaminele D, E, K, lecitină și antioxidanți care contribuie la întărirea sistemului imunitar și combaterea răcelii.

Ceaiul de urzică, ceaiul care te ajută să slăbești are și contraindicații. Ceaiul nu este recomandat femeilor însărcinate deoarece că poate cauza contracții și infecții uterine.

Ceaiul care alungă imediat durerea din gât şi te scapă de tuse. Ai nevoie de câteva frunze şi apă!