Ceaiul minune care protejează inima şi te ajută să slăbeşti

Ceaiul de măceşe are o mulţime de beneficii pentru organism. Pe lângă faptul că îţi protejează inima, te ajută să slăbeşti şi hidratează tenul.

18 mai 2022, 18:18
Ceaiul minune care protejează inima şi te ajută să slăbeşti

Ceaiul minune care protejează inima şi te ajută să slăbeşti. Este vorba despre ceaiul de măceşe. Acesta are o mulţime de beneficii pentru organism.

Ceaiul minune care îţi menţine inima sănătoasă

Ceaiul de măceşe este bogat în vitaminele A, C şi K şi are o mulţime de efecte benefice pentru sănătate. Datorită unui antioxidant numit tilirozidă, ceaiul de măceşe este ideal pentru cei care vor să slăbească. Extractul de măceșe poate reduce semnificativ procentul de grăsime corporală.

Citeşte şi Care este cel mai bun ceai pentru ficat și slăbire. Are şi efect energizant şi îl poţi bea în loc de cafea

De asemenea, ceaiul de măceşe îţi protejează şi menţine inima sănătoasă, reglând tensiunea arterială. Datorită conţinutului ridicat de vitamina C, acest ceai întăreşte sistemul imunitar. Este perfect pentru a trata sau preveni gripa ori răceala.

Pe lângă toate aceste beneficii, ceaiul de măceşe hidratează tenul şi te scapă de acnee. Tot ce trebuie să faci ca să ai un ten perfect este să îl tamponezi în fiecare seară cu o dischetă îmbibată cu acest ceai.

De asemenea, ceaiul de măceşe protejează organismul de radicalii liberi care pot accelera procesul de îmbătrânire. Consumat regulat, ceaiul ajută la neutralizarea efectului radicalilor liberi și asigură un plus de energie organismului, potrivit csid.ro. 

Citeşte şi Ceai de leuştean, cea mai simplă şi mai ieftină cură de detoxifiere