Ceartă între ultimii doi antrenori ai Stelei. Reghecampf l-a pus la punct pe Ilie Stan

"Nu e normal ca Ilie Stan să spună asemenea bazaconii", a declarat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă, după ce fost antrenor al Stelei a spus că are un merit mare la faptul că echipa se află în acest moment pe primul loc în Liga I.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 10:30
Ceartă între ultimii doi antrenori ai Stelei. Reghecampf l-a pus la punct pe Ilie Stan

Controlul anti-doping la care au fost supuşi miercuri seara opt dintre jucătorii Stelei, i-a luat prin suprindere şi pe oficalii clubului. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a organizat o conferinţă de presă, în care a ţinut să demonteze speculaţiile apărute pe tema acestei acţiuni fulger a Agenţiei Naţionale Anti Doping.

Singurul lucru pe care îl iau băieţii sunt anumite sticle, cu anumite băuturi, pe care le găsesc pe marginea terenului. Acestea ajung la ei prin intermediul doctorului echipei şi al firmelor specializate.

Probabil că atunci când am avut controlul anti doping la Chiajna, când jucătorii au stat până la 3 noaptea să dea probe, domnul Porumboiu a comandat acea verificare. Şi atunci s-au făcut analize de sânge, sunt lucruri normale. Chiar mă bucură că se întâmplă aşa„, a spus antrenorul.

Totodată, el a ţinut să îi răspundă lui Ilie Stan, care declara zilele trecute că secretul care a adus-o pe Steaua în fruntea Ligii I este rodul cantonamentul făcut în iarnă la munte de jucători, sub comanda sa. „Consider că eu am un merit mare la ce se întâmplă astăzi. De când am venit eu, Steaua a început să crească. Eu am pus bazele pregătirii fizice„, spunea Ilie Stan, iar Reghecampf l-a contrazis: „Nu este normal ca un fost mare jucător, Ilie Stan, şi un mare antrenor ca Ţălnar, să spună asemenea bazaconii. Nu mă asociez cu ce a făcut Ilie Stan la Steaua, eu nu sunt de acord cu pregătirile la munte iarna.

Când antrenezi alergarea de anduranţă nu poţi antrena viteza şi forţa. Nu sunt de acord cu ce se spune, că sunt meritele lui Ilie Stan şi a pregătirii echipei la munte. Dacă se spune că eu profit de pe urma muncii lui, îi mulţumesc, dar, repet, nu sunt adeptul acestor metode. Lucrăm cu totul altceva aici, la Steaua„.