Cei doi paparazzi care au lovit cameramanii lângă localul nunţii lui Tăriceanu rămân în arest

Cei doi paparazzi acuzaţi că au lovit doi cameramani, sâmbătă noapte, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, rămân în arest, a decis definitiv, joi, Tribunalul Bucureşti.

07 nov. 2013, 15:49
Cei doi paparazzi care au lovit cameramanii lângă localul nunţii lui Tăriceanu rămân în arest

Tribunalul Bucureşti a menţinut, astfel, decizia Judecătoriei Sectorului 2, luată duminică, de arestare preventivă pentru 29 de zile a celor doi.

Cei doi paparazzi au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru încălcarea Legii circulaţiei, iar celălalt primind o amendă administrativă pentru lovire, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Incidentele au început sâmbătă seară, după ora 23.00, când trei paparazzi din presa mondenă au intrat într-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi din local, angajaţi la petrecerea de nuntă.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticlă în cap un steward, însă conflictul a fost aplanat, cel puţin temporar, după intervenţia poliţiştilor de ordine publică de la Secţia 7, care au constatat că nimeni nu vrea să depună plângere.

„Poliţia s-a autosesizat după ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la faţa locului sosind şi mai multe echipe de jurnalişti, pentru a relata despre cele întâmplate”, spun sursele citate.

Ulterior, după plecarea Poliţiei, paparazzi s-au arătat deranjaţi de faptul că sunt filmaţi şi i-au atacat pe jurnaliştii veniţi lângă Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV şi Realitatea TV, au fost loviţi de către agresori, la faţa locului sosind, din nou, poliţiştii de la Secţia 7.

În urma incidentelor, la Poliţie au dat declaraţii cei trei paparazzi, operatorii loviţi, care au depus plângeri, opt martori şi doi stewarzi de la petrecerea nunţii lui Tăriceanu.

„Tot la Poliţie, s-a făcut şi recunoaştere din grup, după care doi dintre paparazzi au fost reţinuţi, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au mai spus aceleaşi surse.

Conform declaraţiilor unor martori, agresorii ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Poliţiei, aceştia vor fi cercetaţi şi pentru lovire, dacă operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale.

În urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV i-a fost scoasă o lucrare dentară, iar cel de la Pro TV are vânătăi tot la nivelul feţei.