Cei doi români ucişi în atentatul de la Paris, înmormântaţi de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, Lăcrămioara şi Ciprian, cei doi români ucişi de terorişti la Paris, au fost conduşi pe ultimul drum.

01 dec. 2015, 17:31
Cei doi români ucişi în atentatul de la Paris, înmormântaţi de Ziua Naţională a României

Slujba de înmormântare a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Paris şi a fost oficiată de mitropolitul ortodox al Europei Occidentale şi Meridionale. La ceremonie au fost prezenţi reprezentanţi ai statului francez, iar cheltuielile de înmormântare sunt suportate integral de autorităţile de la Paris.

Citeşte şi ATENTATE PARIS. Adevăratul CREIER al asaltului terorist nu ar fi Abdelhamid Abaaoud

Ciprian şi Lăcrămioara au avut neşansa să fie în locul nepotrivit în noaptea groazei. Se aflau în barul La Belle Equipe alături de câţiva prieteni, când localul a fost luat cu asalt de terorişti.

Cei doi români au murit sub ploaia de gloanţe, împreună, aşa cum şi-au petrecut şi ultimii ani din viaţă. Ciprian avea 33 de ani, iar Lăcrămioara 29. Tânăra avea o fetiţă de 11 ani dintr-o relaţie anterioară, pe care o luase în Franţa. În urmă cu doar un an şi jumătate i-a dăruit lui Ciprian un băieţel. În noaptea de infern, copiii erau acasă, în siguranţă, în grija unei bunici.

Citeşte şi Dezvăluire-şoc în atentatele din Paris: Ultimele cuvinte ale jihadistului Salah Abdeslam