Cei doi soţi morţi în accidentul în care a fost implicat şi Daniel Chiţoiu, înmormânataţi

Este durere fără margini în familia celor doi soți care au murit în teribilul accident din județul Argeș, în care a fost implicat și fostul ministru Daniel Chițoiu. Astăzi aceștia vor fi conduși pe ultimul drum. Familia și apropiații au venit să-și ia rămas bun. Fostul ministru este internat și acum la Spitalul Floreasca. Polițiștii nu au stabilit nici acum cine se face vinovat de accident.

RomaniaTV.net
29 dec. 2019, 08:59
Cei doi soţi morţi în accidentul în care a fost implicat şi Daniel Chiţoiu, înmormânataţi

Cei doi soţi care ai pierit în accidentul din a doua zi de Crăciun de pe DN7, în care a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu, era respectaţi în Piteşti. Haralambie şi Elisabeta deţineau un magazin cunoscut de stofe în centrul Piteştiului, pe care îl administraseră încă de pe vremea lui Ceauşescu, potrivit România TV. Cei doi aveau şi doi copii, care nu-şi revin din şoc.

Citeşte şi: Cine sunt soţii morţi în accidentul în care a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu

Daniel Chiţoiu a fost implicat, joi, într-un accident mortal pe DN7, între Vâlcea şi Piteşti. În a doua zi de Crăciun, maşina condusă de către secretarul general ALDE s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii care a fost lovită de autoturismul lui Daniel Chiţoiu, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a decedat la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator.

La spital a ajuns şi Daniel Chiţoiu. Iniţial a fost dus la spitalul din Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca. 

Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. După audierea martorilor, situaţia s-a schimbat. 

Citeşte şi: Bombă în accidentul rutier soldat cu DOI MORŢI. Martor audiat de Poliţie: Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens!

Şoferul automobilului care se afla în spatele mașinii lui Daniel Chițoiu a fost audiat în calitate de martor. El le-a declarat politiştilor că secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a pătruns cu maşina pe contrasens și a lovit Dacia Logan care circula regulamentar pe sensul opus.