Cei mai căutaţi infractori din România. Ce acuzaţii grave li se aduc

57 de infractori periculoşi sunt căutaţi de Poliţia Română. Pozele şi semnalmentele lor apar postate pe site-ul instituţiei, iar cei care pot da detalii despre locul în care se află pot anunţa autorităţile. Între primii 10 cei mai căutaţi infractori se află Zaher Inskandarni, "Tâţă" sau "Dracul".

08 oct. 2014, 10:55
Cei mai căutaţi infractori din România. Ce acuzaţii grave li se aduc

În capul listei „Most Wanted” se află Adrian Marin Botez, un bărbat din Piatra Neamţ, poreclit „Tâţă”. El are 37 de ani şi pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor, potrivit citynews.ro.

Următorul pe lista poliţiei este Zaher Iskandarani, născut la Damasc în Siria, în 1958. Ultimul domiciliu a fost în Timişoara şi este căutat pentru evaziune fiscală.

Dragoş Dănuţ Blănaru, cunoscut după porecla „Ţiganul”, este căutat de poliţie pentru tâlhărie. În vârstă de 28 de ani, tănărul din Dorohoi a fost condamnat la 7,7 ani de închisoare pentru tâlhărie şi folosirea pistolului.  

Următorul pe listă este tot un tânăr din Dorohoi. Ionuţ Ciprian Adăscăliţei, are tot 28 de ani şi este poreclit „Dracul”. Pe numele lui există două mandate, fiind condamnat în total la 9 ani de închisoare pentru tâlhărie sub ameninţarea pistolului şi pentru distrugere şi furt calificat.

Ayuntis Gagik, cetăţean român născut în Armenia, este următorul pe listă. În vârstă de 47 de ani, Gagik este căutat pentru trafic de persoane. Cunoscut şi după porecla „Yura”, el are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani.

Următorul pe lista „Most Wanted” este Claudiu Pîclişan, născut în 1974 în Sebeş, judeţul Alba. El a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism.

Codruţ Alexandru Marta, în vârstă de 40 de ani, este şi el căutat de poliţie. Marta, născut în Lipova, judeţul Arad, este acuzat de evaziune fiscală. .

Bebi Stoian este căutat pentru fals. Cunoscut şi după fosta poreclă „Ciuraru”, bărbatul de 32 de ani, care este din judeţul Galaţi, a fost condamnat la închisoare fiind acuzat că a constituit un grup infracţional organizat şi că a falsificat de monede sau alte valori. El este acuzat şi de trafic de persoane şi trafic de minori.

Ioan Marian Creţu, în vârstă de 29 de ani, este căutat după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor.

„Top 10” este închis de Cosmin Flueraş. Arădeanul în vârstă de 41 de ani a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

CITEŞTE ŞI: Şapte infractori periculoşi, săltaţi de poliţie. Trei au fost reţinuţi pentru tentativă de omor