Şapte infractori periculoşi, săltaţi de poliţie. Trei au fost reţinuţi pentru tentativă de omor

Mai mulți infractori deosebit de periculoşi au fost săltaţi de mascaţi direct din pat, la Suceava. Potrivit România TV, poliţiştii au ridicat șapte suspecţi acuzaţi de o reglare de conturi cu bâte, topoare şi un pistol cu bile de cauciuc. Trei dintre ei au fost reţinuţi pentru că au bătut cu sălbăticie un taximetrist, în urmă cu aproape două săptămâni. Bărbatul, lăsat inconștient într-o baltă de sânge, a ajuns atunci în stare gravă la spital.

02 oct. 2014, 13:31
Şapte infractori periculoşi, săltaţi de poliţie. Trei au fost reţinuţi pentru tentativă de omor

Poliţiştii au descins, la primele ore ale zilei de joi în şapte case din judeţul Suceava, pentru a-i prinde pe membrii unei grupări care fac legea cu pistolul şi bâtele în stradă.

Oamenii legii spun că la începutul lunii trecute i-au prins în trafic pe o parte dintre suspecţi în timp ce pregăteau un atac. Câteva zile mai târziu însă, patru dintre ei au bătut cu sălbăticie un taximetrist în plină stradă. L-au blocat într-o benzinărie şi când tânărul a dat să fugă, au sărit pe el cu bâte, topoare şi chiar l-au împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc.

Citeşte şi TERORIZAŢI în propria casa de agresori beţi VIDEO

Taximetristul a ajuns în stare extrem de gravă la spital, desfigurat şi cu răni pe tot corpul. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că şapte persoane au diverse acte de participaţie l-a săvârşirea infracţiunii sau la ascunderea acesteia. În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Tribunalul Suceava, joi au fost efectuate şapte percheziţii domiciliare şi alte trei descinderi în Suceava şi Adâncata, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv arme albe, pari, bastoane telescopice şi obiecte de vestimentaţie. Au fost identificate sume de bani, telefoane mobile şi alte dispozitive electronice, precum şi elemente de muniţie folosite pentru arme neletale.

Au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru cercetări şapte persoane, în urma audierilor fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore trei tineri. Suspecţii au fost introduşi în Arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentaţi în cursul zilei de vineri Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi Şi-a bătut TATĂL până l-a băgat ÎN COMĂ. Apoi a mai bătut o bătrână VIDEO