Cei mai detestaţi cântăreţi din SUA

Idolul adolescenţilor, Justin Bieber, îi enervează mult pe americani, care l-au plasat pe locul al doilea în clasamentul celor mai detestaţi cântăreţi, după Chris Brown, arată un sondaj realizat în Statele Unite de institutul Public Policy Polling.

13 mai 2013, 14:46
Cei mai detestaţi cântăreţi din SUA

De la începutul anului, Justin Bieber (19 ani) este mai prezent în presă prin diferite scandaluri decât prin muzică şi acest lucru îi influenţează negativ cariera. Chiar dacă în prezent efectuează un turneu de succes, imaginea lui începe să pălească în ochii publicului, mai ales pe continentul nord-american: întârzierile repetate la concerte, capriciile sale, anturajul prost, necazurile cu vecinii şi, recent, reţinerea autobuzului de turneu legată de consumul de droguri nu au fost pe placul americanilor. El este creditat în sondaj cu 54% voturi nefavorabile, doar 20% dintre intervievaţi afirmând că au o părere bună despre cântăreţul canadian, scrie Agerpres.

Rapperul Chris Brown, a cărui popularitate a scăzut drastic în 2009 ca urmare a violenţelor asupra solistei Rihanna, nu reuşeşte să lase în urmă nedorita reputaţie, 57% dintre americani având o părere proastă despre el. Procentul îl face cel mai detestat cântăreţ.