Cei patru fraţi morţi în incendiul din Timiş, luaţi de la morgă pentru înmormântare

Momente cumplite pentru rudele celor patru frați morți în incendiul care le-a cuprins casa. Trupurile micuților vor fi ridicate astăzi de la morgă, iar oamenii se pregătesc pentru înmormântarea care va avea loc miercuri. Între timp, specialiștii au stabilit că cei patru copii au murit intoxicați cu fum.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 06:43
Cei patru fraţi morţi în incendiul din Timiş, luaţi de la morgă pentru înmormântare

Cei patru fraţi au murit într-un incediu care a cuprins casa în care erau. S-a întâmplat în data de 15 ianuarie. Micuții cu vârste cuprinse între 4 luni și 6 ani erau în casă alături de fratele lor mai mare de 14 ani care însă a reușit să iasă. Acesta a fost intoxicat cu fum și a ajuns la spital.

Părinții lor nu erau acasă, au venit după sosirea echipajelor de pompieri și erau în stare de ebrietate. Mai mult vecinii spun că aceștia mereu își neglijau copilașii, pe care îi lăsau singuri în casă.

Familia, una sarmana, statea cu chirie intr-un apartament din acea casa, care apartine unor romi din Timisoara.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Trupurile micuților, Alexandra 6 ani, Andrei 4 ani, Antonia 2 ani și Adrian 4 luni, au fost preluate de medicii legisti pentru autopsie.