Cei trei ucigaşi ai bărbatului de 64 de ani găsit mort în locuinţa sa au fost reţinuţi

Cei trei suspecţi în cazul bărbatului de 64 de ani găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din sectorul 4 au fost reţinuţi, a anunţat vineri Poliţia Capitalei.

RomaniaTV.net
03 ian. 2020, 07:38
Cei trei ucigaşi ai bărbatului de 64 de ani găsit mort în locuinţa sa au fost reţinuţi

Doi dintre aceştia, în vârstă de 19 ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor.

Cei trei tineri urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, precizează sursa citată.

Poliţia Capitalei a anunţat joi că a fost prins al treilea suspect implicat în cazul bărbatului găsit mort în locuinţa sa, urmând ca acesta să fie audiat de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri. Anterior, poliţiştii au reuşit să identifice primii doi suspecţi implicaţi în acest caz.

Un bărbat de 64 de ani, având leziuni la cap, a fost găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din sectorul 4, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Surse judiciare susţin că bărbatul ar fi fost lovit într-un conflict cu o parte dintre chiriaşii săi.

Citeşte şi: Bărbat ucis în bătaie în Bucureşti. I se spunea „Dincă 2”. Criminalii au fost prinşi