Cel mai bogat român divorţează. Ce proprietăţi va împărţi Ioan Niculae cu soţia sa

Cel mai bogat român divorţează! Ioan Niculae, singurul miliardar român, care are o avere estimată de Forbes la peste 1,1 miliarde de euro, se desparte de soţia sa. Miza acestui divorţ o reprezintă tocmai această sumă.

30 oct. 2013, 07:27
Cel mai bogat român divorţează. Ce proprietăţi va împărţi Ioan Niculae cu soţia sa

Ioan Niculae este singurul miliardar în euro al României şi ocupă pentru al treilea an la rând prinul loc în topul Forbes.

Ioan Niculae, proprietarul grupului de firme Interagro şi al clubului de fotbal Astra Giurgiu, are afaceri în chimie, imobiliare şi agricultură.

Omul de afaceri deţine numeroase proprietăţi exclusiviste. Domeniul său de la Zimnicea este impresionant şi se întinde pe câteva hectare. De asemenea, el are şi o casă în Bucureşti cu o suprafaţă construită de 1.800 de mp şi o curte de 7.000 mp. La Făţana, în judeţul Teleorman, are o casă de vânătoare, pe un domeniu cu vânat aflat chiar pe malul Dunării.

În plus, omul de afaceri are în garajul său nu mai puţin de 10 maşini printre care merită amintite un Lexus, un Hammer şi două Bentley. Dar şi un avion pe care l-a cumpărat cu 14 milioane de dolari.

 

VEZI SI:

Topul Forbes 2013. Averile lui Gigi Becali şi Patriciu au scăzut dramatic. Vezi care sunt bogaţii României