Cel mai brutal MERCUR RETROGRAD DIN 2021. Atentie la scandaluri, conflicte si certuri conjugale

Confuziile si erorile de comunicare se pot dezlantui, asa ca este cazul sa fii foarte precaut si foarte politicos, tocmai pentru a evita dramatismul in relatiile interumane.

23 sept. 2021, 10:32
Cel mai brutal MERCUR RETROGRAD DIN 2021. Atentie la scandaluri, conflicte si certuri conjugale

Ultimul si cel de-al treilea ciclu de Mercur retrograd pe 2021 incepe in 27 septembrie 2021 si va tine pana in 18 octombrie 2021. In astrologie, planeta Mercur stapaneste tot ce tine de mental si logica, motiv pentru crae planurile, programarile, achizitiile, conversatiile devin adesea dezordonate in perioadele de retrogradare.

De data aceasta, Mercur retrogradaeza in semnul diplomatic si orientat spre parteneriate – Balanta. Confuziile si erorile de comunicare se pot dezlantui, asa ca eset cazul sa fii foarte precaut si foarte politicos, tocmai pentru a evita dramatismul in relatiile interumane.

Horoscop cu Mariana Cojocaru. Iată care sunt cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd

Ia-o mai incet!
In general, cand o planeta retrogradeaza, mesajul este sa incetinesti ritmul, astfel incat sa poti revedea si reevalua lucrurile. Totusi, in perioada acestui Mercur retrograd s-ar putea simti o usoare nerabdare si neliniste, situatie cauzata de alinierea cu Marte cel impulsiv, dar si de trigonul cu expansivul Jupiter.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri

Aceste conexiuni vor energiza mintea retrograda si vor aduce putin optimism cu privire la eforturile tale, insa, totodata, vor da si o doza de incapatanare. Inainte de a actiona, mai zaboveste putin in analiza ideilor tale. Cauta alte perspectrive care te vor ajuta sa cantaresti ce este mai bine pentru tine. Care sunt avantajele si dezavantajele. N-ar fi rau sa amani orice decizie pana cand Mercur va incheia si acest ultim retrograd din 2021.

Atentie la cariera!
Mercur retrograd pune un reflector puternic asupra zonei cariera. Este ceva obisnuit ca lucrurile sa se opeaca in loc sau sa apara problem in aceasta prioada. Asa ca este mai bine sa nu incerci nimic nou sau sa te chinui sa gasesti idei noi. Mai bine asteapta sa treaca perioada de retrogradare, iar pana atunci revizuieste ce ai facut deja, rafineaza si lustruieste ce ai pregatit deja. Verifica atent email-urile, contractele, astfel incat sa nu se strecoare erori si sa fii nevoit sa iei munca de la capat si, mai ales, sa nu apara probleme de natura juridica.

Mercur retrograd iti aduce o oportunitate sa revizitezi si indrepti aspecte intr-un anumit domeniu din viata ta. In care?

Mercur retrograd septembrie 2021. BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
In acest retrograd, unele din planurile tale de calatorie pot fi date peste cap, pentru ca Mercur va ocupa casa a 9 a de calatorii si aventuri pentru tine. Cel mai bun lucru de facut este sa pui in amanare planurile foarte mari pe care le ai, precum si calatoriile legendare si mai bine focuseaza-te pe intelepciunea din interiorul tau care este in continua crestere daca o hranesti. Cea mai semnificativa experienta sociala pe care o ai sub acest Mercur retrograd este INTROSPECTIA.

Mercur retrograd septembrie 2021. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Atunci cand Mercur este retrograd in casa a 8 a a sexualitatii interioare precum si a resurselor impartite, perioadele sexy nu mai sunt chiar asa de sexy. Deasemenea, pot aparea la lumina aspecte ce tin de angajamente financiare comune pe care le ai, ca sa le revezi si sa decizi daca este ceea ce vrei in continuare. Nu forta nicio obligatie de natura inima. In schimb, petrece-ti timpul platindu-ti datorii pe care le ai la cineva.

Horoscopul toamnei 2021. Ce zodii primesc inelul. Atenţie la Mercur retrograd!

Mercur retrograd septembrie 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Exista anumite „sanse” ca acest Mercur sa aiba planuri de a pune putina drama in relatiile tale. Planeta trece prin casa ta a 7 a a parteneriatelor si asocierilor si iti arata in ce feluri se pot amplifica neintelegerile. Nu trebuie sa te implici in niciun conflict si sa nu lasi pe vreunul sa te doboare. Asadar, este o excelenta oportunitate sa vezi cum nu apar conflictele si asta pentru ca ai dezvoltat in tine empatia, compromisul si rabdarea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mercur este planeta inteligenței, a conexiunilor mentale și logistice iar planurile, programele, achizițiile și conversațiile noastre devin adesea dezordonate în perioadele sale retrograde. De data aceasta, Mercur retrogradează prin Balanță, semnul diplomației și al parteneriatelor.


loading...