Cel mai bun hotel din lume se află în India GALERIE FOTO VIDEO

Exotic şi izolat, hotelul îmbină opulenţa unui palat indian cu intimitatea şi liniştea la care speră orice turist. Totul cu un preţ însă. O noapte de cazare aici începe de la 350 de dolari.

14 iul. 2015, 07:52

Demn de un maharajah şi aşezat într-un peisaj idilic, la marginea unui cunoscut lac indian, hotelul Oberoi Udaivilas, de cinci stele, se întinde pe 50 de acri. Are grădini umbroase, pline cu piscine decorative şi multe fântâni. Pentru a ajunge în inima luxului regal, oaspeţii sunt aduşi cu barca, potrivit România TV.

Luxul este cuvântul de ordine şi în interior, dar şi în exterior, unde totul este decorat cu mare grijă, cu arcade şi cupole impresionante. Zonele publice au canapele şi fotolii confortabile şi mobilă de lux, iar camerele premium au piscine private şi o privelişte incredibilă, cu căprioare şi păuni care se perindă pe la geam.

Citeşte şi „Atenţie la ce hotel te cazezi”, un angajat rupe tăcerea. Cuplurile sunt filmate pe ascuns în timp ce fac sex

Camerele şi apartamentele sunt foarte spaţioase şi decorate cu obiecte tradiţionale indiene. Fiecare are pat matrimonial, birou şi o zonă de relaxare, iar băile sunt din marmură, luxos decorate, cu o cadă mare în centru.

Și, cu toate că dă impresia unei alte epoci, toate camerele au aer condiţionat, televizor LCD, DVD player şi sistem wi-fi. De asemenea, fiecare cameră are propriul ei majordom. Hotelul Oberoi Udaivilas a fost votat cel mai bun din lume de 6,5 milioane de oameni, pentru al doilea an la rând.