Cel mai bun prieten al prinţului Harry şi al lui Meghan Markle aruncă bomba. Ce se întâmplă cu căsnicia celor doi

Tom Bradby, prietenul prințului Harry și al lui Meghan Markle, a vorbit despre scandalul care are loc în Familia Regală a Marii Britanii. Bărbatul susține că cei doi se gândesc foarte serios la viitorul lor și iau în considerare mutarea definitivă în Canada și chiar să renunțe la viața publică.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 14:11
Cel mai bun prieten al prinţului Harry şi al lui Meghan Markle aruncă bomba. Ce se întâmplă cu căsnicia celor doi

Ducele și ducesa de Sussex s-au întors recent în Marea Britanie, după o vacanță de șase săptămâni, pe care au petrecut-o în Canada, unde au petrecut și sărbătorile de iarnă, alături de copilul lor, Archie.

Potrivit The Sun, Harry și Meghan urmează să discute despre planurile lor cu membrii Familiei Regale, și speră să fie prezenți atât prințul Charles, cât și regina Elisabeta.
Tom Bradby a mai declarat că „nu este un secret” faptul că s-au gândit să renunţe la rolurile lor în Familia Regală, deoarece au fost momente când au simţit presiuni foarte mari, ca şi membri. „Nu cred că au stabilit ceva încă. Sunt multe de vorbit. Există un milion de posibilități. Ar putea merge în Canada„, a mărturisit Tom.

Ideea de a-și muta biroul în Canada, dar şi posibilitatea renunțării la titlurile lor regale a stârnit o nouă speculație şi anume, că ar putea avea în vedere retragerea din viața publică.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markle, umiliţi: a dispărut fotografia cu ei doi de pe măsuţa din sala de recepţie a Palatului Bukingham

Prinţul Harry vrea să îşi protejeze familia

În timpul vizitei din Africa, unde au stat zece zile, Meghan i-a spus lui Bradby că s-a adaptat destul de greu la viața regală, iar Harry a amintit despre ce s-a întâmplat cu mama sa, prințesa Diana, iar astfel, ar fi luat decizia de a-şi „proteja” soția și familia.

Palatul Buckingham a declarat pentru Mail Online că Harry și Meghan vor participa la mai multe evenimente regale în săptămânile următoare, dar nu au putut să confirme care vor fi.

Bebelușul Archie nu va moșteni titlul de prinț

Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moșteni titlul de prinț pe care îl poartă tatăl său. În urma unei decizii luate de regele George al V-lea, bunicul reginei Elizabeth a II-a, datând din 1917, titlul de „alteța sa regală prințul/ prințesa” este rezervat doar copiilor suveranului, copiilor fiilor suveranului și celui mai mare dintre fii prințului de Wales (primul moștenitor direct al tronului britanic).

Acesta este motivul pentru care Zara și Peter Phillips, copiii prințesei Anne, sora prințului Charles de Wales și fiică a reginei Elizabeth a II-a, nu au moștenit titlul de prinț/prințesă.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markel, decizia care le va marca viaţa

Din contră, restul verilor acestora, copiii prinților Charles, Andrew și Edward, poartă acest titlu. Situația se poate schimba dacă regina Elizabeth a II-a dorește să modifice decizia bunicului ei.

Dacă acest lucru nu se va întâmpla, noul bebeluș regal va trebui să se mulțumească cu titlul moștenit de la părinți, conte de Dumbarton. Bebeluşul ducilor de Sussex va avea automat și cetățenie americană, prin mama sa.