Cel mai delicios TEST: Ce spune plăcinta preferată despre tine

În cazul în care te-ai întrebat vreodată ce spune plăcinta ta preferată despre personalitatea ta, acum este momentul să afli adevărul.

18 nov. 2014, 10:09
Cel mai delicios TEST: Ce spune plăcinta preferată despre tine

1. Placinta cu mere

Daca placinta de mere este favorita ta, esti practic un erou al natiunii tale. Si nu va trebui niciodata sa dovedesti asta, facand vreun fapt eroic; oamenii pur si simplu vor sti asta, dupa ce te vor vedea mancand o placinta cu mere. De fapt, oricine te-ar vedea ca mananci o placinta cu mere ar trebui sa iti multumeasca pentru ca esti o adevarata patrioata.

Citeşte şi Ce spune cafeaua preferată despre tine

2. Placinta cu dovleac

Daca placinta de dovleac este preferata ta, atunci exista o sansa destul de mare sa fii incredibil de frumoasa, de aratoasa. Oamenii de stiinta inca nu si-au dat seama de ce, dar oamenii atractivi tind sa graviteze in directia dovleacului si a dulciurilor pe baza de dovleac. Oamenii trec pe langa tine si practic se intreaba „cine este femeia asta frumoasa care isi indeasa placinta de dovleac in gura?”.

3. Placinta cu nuci

Daca placinta cu multa nuca este desertul tau preferat, asta inseamna ca radiezi o aura de bucurie pentru cei care te inconjoara. Daca esti intr-o camera si mananci placinta cu multa nuca, ceilalti oameni vor putea vedea clar bucuria ta.

Citeşte şi Testul CERULUI IMAGINAR: Află cine eşti cu adevărat

4. Placinta cu visine

Daca placinta cu visine este preferata ta, asta inseamna ca tu esti o persoana buna, de calitate. Cel mai probabil, tu ar trebui sa fii expusa intr-un muzeu al oamenilor extraordinari, incredibili. Dar acest gen de muzeu ar fi cam infricosator, ar arata ca o gradina zoo cu oameni. Asa ca mai bine vei continua sa mananci placinta cu cirese sau visine si sa te bucuri de acest desert delicios.

Nu ai gasit placinta preferata in lista de mai sus? Citeste continuarea pe feminis.ro.