Cel mai fioros criminal din România ne învaţă cum să facem drob: „Trebuie să laşi să curgă bine sângele”

Eliberat în vara anului trecut, Marius Csampar dă sfaturi de viață pe youtube, iar mai nou își învață amicii cum să gătească de Paște.

29 apr. 2021, 18:04
Cel mai fioros criminal din România ne învaţă cum să facem drob: „Trebuie să laşi să curgă bine sângele”

Cel mai fioros criminal în serie din România, care se află în libertate de mai puțin de un an și trăiește lângă București, își învață amicii virtuali să gătească. Marius Csampar a gătit drob în Miercurea Mare, într-o sesiune live de peste 2 ore.

Eliberat în vara anului trecut, Marius Csampar dă sfaturi de viață pe youtube, iar mai nou își învață amicii cum să gătească de Paște.

În Miercurea Mare, temutul ucigaș a gătit drob și le- a explicat prietenilor cum trebuie lăsat sângele să curgă din ficatul de porc.

„Ficatul de porc trebuie tăiat mic pentru ca să iasă sângele din el. L-am spălat în trei ape calde iar acum rece. Îl las așa în apă caldă, ca să nu mai aibă roșeața în el, îl păstrezei mai bine”, explică criminalul în serie.

Criminalul nu a uitat însă să le ofere sfaturi  de viață celor care l-au privit gătind, astfel, că printre explicațiile culinare, Csmapar a oferit și dtalii din experiența lui de viață.

Marius Csampar a fost eliberat anul trecut, după 6 crime, și este considerat unul dintre cei mai fioroși ucigași din țara noastră.

Magistrații din Mehedinți au admis, la sfârșitul lunii mai 2020, cererea de liberare condiționată a lui Marius Csampar,  care era încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, conform Gandul.

Cel mai fioros criminal din România a omorât o bătrână pentru o oală de sarmale

Inițial, Marius Csampar primise condamnare pe viață, dar a executat doar 22 de ani și a fost eliberat pentru bună purtare.

Una dintre crimele lui a avut loc în 31 decembrie 1996, când a intrat în casa unei bătrâne de 84 de ani din Otopeni pe care a ucis-o în bătaie, apoi a plecat cu oala de sarmale din casa victimei.

În timp ce era anchetat în legătură cu tâlhăria din casa bătrânei, Csampar a dezvăluit poliţiştilor că, în iunie 1994, beat fiind, a înjunghiat și ucis un om al străzii, pe nume Mitică.

Criminaul le-a mărturisit anchetatorilor că a tăiat capului victimei, pe care l-a aruncat într-un lac din București.

Ulterior, poliţiştii  într-un canal din apropierea lacului un corp uman în putrefacție și fără craniu.

Într-un interviu acrodat , Csampar spunea că au fost victime care l-au rugat să le cruţe viaţa.

„Nu m-am răzgândit pentru că, dacă m-ar fi rugat „lasă-mă în viaţă”, poate că m-ar fi înmuiat. Dar când: „nu mai da, că mâine mă duc la poliţie şi te dau”. Păi stai că nu mai apuci a doua zi. Ar fi fost mai bine dacă m-ar fi mierlit. Aia era pedeapsa cea mai bună”, spunea Csampar în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi: Persoanele de la mitingul anti-mască din martie, în arest la domiciliu. Decizia este definitivă