Cel mai frumos BEBELUŞ: O fetiţă de doar 11 LUNI a fost ucisă de un PITBULL. Părinţii au fost arestaţi imediat

Un bebeluş de doar 11 luni din Marea Britanie a fost muşcată de câinele familiei din rasa pitbull. Cu toate că a fost dusă de urgenţă la spital, micuţa a murit la scurt timp pe masa de operaţie. În prezent părinţii au fost arestaţi sub acuzaţia de ucidere din imprudenţă.

11 feb. 2014, 19:42

Ava-Jayne Corless, un bebeluş de doar 11 luni, a fost atacată de animalul de companie al familiei, un câine din rasa pitbull, în cursul nopţii de luni în timp ce mama sa şi tatăl vitreg se aflau în sufrageria casei, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Câinii AGRESIVI provoacă tragedii: O fetiţă de 4 ani, UCISĂ SUB OCHII MAMEI ei de un MASTIFF francez

Micuţa se afla în casa tatălui vitreg, care era şi posesorul animalului violent. Imediat ce a fost anunţat atacul la faţa locului au ajuns medicii şi poliţia, însă micuţa nu a mai putut fi salvată. Mai mult, cei doi adulţi au fost arestaţi imediat fiind acuzaţi de omor prin imprudenţă. În acelaşi timp, patrupedul a fost eutanasiat.

Citeşte şi Un bebeluş, întrecere de-a buşilea cu căţeii. Vezi clipul care a înduioşat o lume întreagă

Tatăl natural al copilei ucise, care este divorţat de mamă, îşi plânge acum fetiţa despre care spune că a fost „cel mai frumos şi adorabil bebeluş”.

Sunt devastat de ce s-a întâmplat. Am fugit la spital imediat ce am aflat. Era cea mai frumoasă şi adorabilă fetiţă. Era lumea mea. Îi voi simţi lipsa în fiecare zi. Nu ştiu ce să fac acum„, a declarat tatăl distrus de durere.