Cel mai intim secret al Ramonei Bădescu: „…şi în talpă”

Ramona Bădescu a dezvăluit ce obicei are ea pentru a întoarce toate privirile pe stradă. "Iubesc parfumurile, mă parfumez şi în talpă. Mă dau cu ulei de cocos, cu cătină, cu spirulină, îmi place să mă îngrijesc cu plante", a mai mărturisit ea.

04 oct. 2014, 15:34

Ramona Bădescu este considerată una dintre cele mai frumoase vedete românce, chiar dacă, până acum, a avut ochi mai mult pentru bărbaţii italieni.

Ramona Bădescu a făcut sex în fân

Vedeta susţine că îi place calitatea, aşa că niciodată nu ar purta haine sau accesorii care le imită pe cele scumpe, originale. „În viaţă nu suntem niciodată atât de bogaţi încât să ne permitem să ne luăm un lucru ieftin”, crede Ramona Bădescu. Bruneta spune că îi place enorm de mult să dăruiască, întrucât ea are, deja, foarte multe haine şi accesorii. „Am peste 300 de perechi de pantofi, sunt o răsfăţată”, a declarat ea, la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Ramona Bădescu a dezvăluit ce obicei are ea pentru a întoarce toate privirile pe stradă. „Iubesc parfumurile, mă parfumez şi în talpă. Mă dau cu ulei de cocos, cu cătină, cu spirulină, îmi place să mă îngrijesc cu plante”, a mai mărturisit ea.

Ramona Bădescu şi-a congelat ovulele în Elveţia pentru a fi sigură că va face un copil