Ramona Bădescu a făcut sex în fân

Ramona Bădescu a dat câteva detalii picante din viața sa privată, recunoscând că a făcut sex în fân și că la 44 de ani s-a sărutat într-o mașină și era să fie prinsă de poliție.

11 sept. 2014, 22:14

”Moooamă, ce ai pierdut”, i-a spus Ramona Bădescu lui Cristi Brancu, în emisiunea ”Agentul VIP”, de la Antena Stars, referindu-se la plăcerea de a face sex în fân.

Din declarația făcută de Ramona Bădescu se înțelege că partida de sex a avut loc în Italia. ”Italienii sunt foarte biologici”, a adăugat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu şi-a congelat ovulele în Elveţia pentru a fi sigură că va face un copil

 

Ramona Bădescu a povestit apoi despre emoțiile pe care le-a avut, la 44 de ani, când s-a sărutat într-o mașină, cu un bărbat.

”Este emoționant, la 44 de ani să te săruți în mașină. Eu aveam 44, el 48. Era un om foarte important. Și a venit poliția. Era să ne prindă, dar el avea bodyguarzii în spatele mașinii și au vorbit ei cu polițiștii. Era incomod, dar emoționanat”, a spus Ramona Bădescu.

Bruneta, devenită celebră in Italia, a fost căsătorită cu un baron din Italia, a avut mai multe relaţii amoroase, însă nu a reuşit până în prezent să aducă pe lume un copil.

Pentru a fi sigură ca poate deveni mămică şi la o vârstă mai înaintată, Ramona a apelat la o procedură modernă. I s-au recoltat ovule ce au fost congelate şi depuse într-o bancă de profil din Elveţia. ”Am ajuns la o anumită vârstă, şi nu pot concepe un copil, fără să aibă o familie. Mi-am depozitat ovulele, pentru congelare şi păstrare, într-o bancă din străinătate, mai precis Elveţia”, a continuat aceasta.