Cel mai mare gest de omenie din partea Danielei Nane. Actrița a adoptat fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu, rămasă orfană

Toată România a primit cu durere vestea pierderii unei valori precum pianista Ioana Maria Lupașcu, care a lăsat în urmă o fetiță de numai 13 ani, care nu are alte rude în viață. Din fericire, cea mică este acum sub tutela celei mai bune prietene a mamei ei, actrița Daniela Nane.

03 sept. 2023, 23:00
Cel mai mare gest de omenie din partea Danielei Nane. Actrița a adoptat fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu, rămasă orfană

Din păcate, dispariția tragică a Ioanei Maria Lupașcu a lăsat-o în urmă pe fetița pianistei, în vârstă de doar 13 ani, pe nume Fatima Maria. În acest context dureros, cea mai bună prietenă a pianistei Ioana Maria Lupașcu, Daniela Nane, s-a implicat în situație, iar acum cea mică se află în grija ei.

Actrița Daniela Nane a confirmat pe pagina ei de Facebook că fetița prietenei ei cele mai bune este acum în tutela ei, potrivit Click.

„Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună,  într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, a scris actrița Daniela Nane pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Cătălin Botezatu șochează din nou. Ce a declarat designerul, deși are mai mulți copii: ”Nu mă simt tată”