Cel mai mare regret al lui Nicolae Ciucă. ”Asta înseamnă că trebuie să fim oameni buni”

Nicolae Ciucă a vorbit într-un interviu despre cel mai mare regret al său. Liderul PNL nu s-a ascuns și a fost sincer în ceea ce privește suferința sa.

21 apr. 2024, 11:58
Cel mai mare regret al lui Nicolae Ciucă. ”Asta înseamnă că trebuie să fim oameni buni”

Pe omul politic Nicolae Ciucă îl știe toată lumea, însă puțini cunosc detalii din viața sa personală. De această dată, liderul PNL a vorbit într-un interviu despre familie și despre regretul său cel mai mare.

Nicolae Ciucă a povestit că suferința sa cea mai mare este că nu a petrecut mai mult timp alături de soție și de familie. Din cauza carierei militare, Nicolae Ciucă a fost plecat foarte mult de acasă.

Nici acum, când a intrat în politică, spune el, nu are mai mult timp liber.

Ca bunic, mă simt exact cum mă strigă nepoatele: ‘bunelul’. Adică să fii bun, nu? De ce strigă ‘bunelul’?

Așa mă apelează. Deci asta înseamnă că trebuie să fim oameni buni. Cel mai mare regret este acela că nu am reușit să-mi gestionez timpul, astfel încât să pot să stau mai mult cu familia.

Cariera mea militară m-a făcut să lipsesc de la multe momente importante din familie„, a spus Nicolae Ciucă, într-un video postat pe canalul de YouTube „Partidul Național Liberal”.

Nicolae Ciucă, despre candidatura la alegerile prezidențiale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus, legat de candidatura la alegerile prezidențiale, că în cazul în care partidul va solicita acest lucru, se va conforma.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că, dacă partidul îi va cere să candideze la alegerile prezidențiale, va face acest lucru. „Dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi voi proceda ca atare”.

Despre o formulă comună cu PSD, în care un partid să dea preşedintele şi celălalt premierul şi comisarul european, Ciucă a afirmat că sunt ipoteze şi în momentul de faţă niciuna nu este pe masă, nu s-a discutat. ”Nu e vorba de a exclude, aici este o analiză care se va petrece după ce vom avea rezultate din 9 iunie, după aceste rezultate vom avea fiecare dintre noi concluzii şi se vor transforma în decizii”, a declarat liderul liberal.