Cel mai negru weekend de pe litoral. Încă un tânăr a murit înecat la Constanţa

O nouă tragedie a avut loc sâmbătă pe litoralul românesc, unde o persoană s-a înecat în Constanţa, în zona plajei Modern. Salvatorii au acţionat imediat, dar din păcate fără succes.

RomaniaTV.net
09 aug. 2015, 06:40
Cel mai negru weekend de pe litoral. Încă un tânăr a murit înecat la Constanţa

După ce mai multe persoane s-au înecat vineri şi sâmbătă în staţiunile din sudul litoralului, iată că încă două cazuri de înec s-au înregistrat, dar pe plaja Modern din Constanţa de această dată. Una dintre victime se numeşte Alexandru Badea, de 29 de ani, din Constanţa. Tânărul încă este căutat de salvatori.

Citeşte şi: TRAGEDIE pe litoral. O tânără de 21 de ani s-a înecat la Costineşti

Un caz de înec a fost semnalat şi la Vama Veche, dar şi la Neptun, acolo unde un bărbat de 46 de ani a murit.

Chiar dacă apelurile prin 112 nu conteneau şi salvamarii erau în alertă, încercând să avertizeze turiştii să nu intre în apă întrucât marea era foarte agitată şi curenţii puternici, oamenii nu vroiau să asculte sub nici o formă.

Aceştia nu au băgat în seamă nici steagurile roşii arborate pe foişoare, care interzic scăldatul, dar nici faptul că era vorba despre o furtună pe mare de gradul 5, scrie replicaonline.ro

Astfel, din păcate, putem spune că a fost vorba despre cel mai negru weekend de pe litoral înregistrat în acest an. Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost 13 cazuri de înec în nici 24 de ore.

Dintre acestea, în cazul a 7, persoanele au fost salvate. Ulterior, una a murit în drum spre spital, fiind vorba despre Cristian Sima, fondatorul Fundaţiei Salvamont Predeal. Patru persoane încă sunt dispărute în apele mării, pe când două au fost declarate decedate.