Cel mai nostim video de pe YouTube: Pisoiul care spune „Nu, nu, nu” VIDEO

Cercetătorii de la Google au inventat un algoritm pentru a găsi cele mai nostime videoclipuri de pe YouTube. Algoritmul lor a declarat filmuleţul cu o pisică care spune "nu, nu" în continuare, drept cel mai amuzant.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 17:07
Cel mai nostim video de pe YouTube: Pisoiul care spune „Nu, nu, nu” VIDEO

Videoclipul are peste 5 milioane de vizualizări, însă Google se concentrează asupra comentariilor.

Potrivit cercetătorului Sanketh Shetty de la Google, cheia formulei este felul în care oamenii îşi exprimă veselia.

„Am observat că utilizatorii subliniază reacţiile lor la videoclipurile nostime în mai multe feluri: prin majuscule (LOL), lungire (loooooool), repetare (lolololol),exclamaţie (lollll!!!!) şi combinaţii ale acestora”, a scris cercetătorul pe blogul său. Comentariile la videoclipul „NO no no cat” reflectă acest lucru, utilizatorii scriind, printre altele, „lololololollololololol” sau „XD LOL XD”.

Google a luat în calcul şi alţi factori, printre care şi felul în care este descris filmuleţul de persoana care l-a urcat pe site, în care este relaţionat şi dacă se poate auzi un râs de fundal.

Google şi-a folosit studiul pentru a crea o listă de videoclipuri nostime, pentru YouTube’s Comedy Slam, unde utilizatorii pot vota cele mai nostime filmuleţe. Aceştia au ales „No no no cat” drept cel mai hilar, iar pe locul doi se află „Guy gets Killed By Bear” (Tip ucis de un urs), un duel kung-fu comic. Pe locul trei este Marshmallow Murder, unde mai multe bezele sunt făcute frigărui.