Cel mai nou model de BARBIE: păpuşa cu şolduri, posterior şi sâni FOTO

La 57 de ani la lansare, Barbie se transforma complet. Compania Mattel, cea care produce cea mai cunoscuta papusa din intreaga lume, se adapteaza la vremurile in care traim si le face o surpriza parintilor si fetitelor din intreaga lume: lanseaza modele Barbie cu siluete, culori de piele si nuante de par diferite de tot ceea ce s-a vandut pana acum.

07 feb. 2016, 18:04

Incepand cu 2016, Barbie se va gasi sub inca trei forme in afara de cea clasica. De-acum vom avea papusi inalte, dar si minione si cu forme. Mai mult decat atat, jucaria va prelua trasaturile altor rase, printre care culori diferite de piele si texturi deosebite de par, potrivit perfecte.ro.

Mattel sustine ca noile modele se pliaza mult mai bine pe demograficele si populatie Americii de astazi si ca isi doreste, pe aceasta cale, sa incurajeze frumusetea, sub toate formele ei. Schimbarea a venit la scurt timp de la lansarea unei papusi afaceriste, care sa o reflecte pe antreprenoarea zilelor noastre.

„Vom incerca intotdeauna sa o aliniem pe Barbie noilor trenduri. Antreprenoarele au un rol important in ziua de astazi si numarul lor devine tot mai mare. Este un lucru minunat sa le incurajam pe fete sa afle inca de mici ce presupune acest rol,” a declarat purtatorul de cuvant al companiei producatoare.